ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αντιθέσεις από τη αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναύπλιου για την διοργάνωση της Ελληνογερμανικής συνέλευσης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. |
Αντιθέσεις από τη αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναύπλιου για την διοργάνωση της Ελληνογερμανικής συνέλευσης (βίντεο)
 Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε χθες στο Ναύπλιο και ένα από τα θέματα ήταν η πίστωση του ποσού των 15.500 ευρώ  της τριήμερης εκδήλωσης της 6ης  Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθει στο Ναύπλιο 3 έως 5 Νοεμβρίου.

Με εισήγηση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων εξήγησε πως η πραγματικά αυτή μεγάλη εκδήλωση είναι πολύ σημαντική καθώς μέσα από αυτή ανοίγονται δρόμοι συνεργασίας των δυο χωρών, ενώ 400 περίπου άνθρωποι που θα έρθουν από την Γερμανία θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Ναύπλιο και την περιοχή.
Η συζήτηση άναψε με την τοποθέτηση του κ. Κοκκινόπουλου που κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία ενάντια στην Ελληνογερμανική Συνέλευση που διοργανώνουν αυτοδιοικητικοί από όλη την Ελλάδα, ενώ καταφέρθηκε εναντίον του κ. Φούχτελ που θέλει όπως ανέφερε να εξαγοράσει την περιουσία των ΟΤΑ για ένα κομμάτι ψωμί.
Στο ίδιο μήκος κύματος ηταν και οι τοποθετήσεις των κ. Δρούγκα και Πινάτση, ο κ Αντωνιάδης επεσήμανε πως έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση για την ατζέντα των θεμάτων που θα αποασχολήσουν την συνέλευση.
Ο κ Γραμματικόπουλος ανέφερε πως τον βρίσκει σύμφωνο η διοργάνωση μια τέτοιας εκδήλωσης στην πόλη αλλά το ποσό σε συνδυασμό με τα 6.500 ευρώ που δαπανήθηκαν για την προπαρασκευαστική είναι πολλά. Η τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ Γραμματικόπουλος αναφέρθηκε προς τον κ. Κοκκινόπουλο για τις επιλογές της αριστερής κυβέρνησης που άλλα έλεγε για παράδειγμα για το κτίριο της Β. Κωνσταντίνου στο Ναυπλιο και άλλα έκανε.
Η συζήτηση έκλεισε με τοποθέτηση του Δημάρχου που τόνισε πως από την Ελληνογερμανική Συνέλευση μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποκομίσει η πόλη και η περιοχή καθώς το Ναύπλιο θα βρίσκεται για τρεις ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Το θέμα υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.  Δείτε παρακάτω το βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ