ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Δημήτρης Σφυρής: Eίμαστε ακόμα στην Ελλάδα της παραπληροφόρησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
Δημήτρης Σφυρής:  Eίμαστε ακόμα στην Ελλάδα της παραπληροφόρησης
 Πολλά έργα στο Δήμο Ερμιονίδας και πολλές οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού των Δημοτών από την αντιπολιτευση και κυρίως από τους υπεύθυνους της κατάστασης για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΕΡ

Ξεκίνησε το τουριστικό καταφύγιο στο Πόρτο Χέλι. Έγινε το ειδικό σχολείο. Συνεχίζεται η διαχείριση των απορριμμάτων. Έγιναν οι αποκαταστάσεις των χωματερών. Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της μικρής χωματερής στα Δίδυμα. Την μεγάλη αποκατάσταση την κατήγγειλαν και την σταμάτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Τα Δίδυμα, οι Φούρνοι και το Λουκαίτι είναι καταδικασμένα να εισπνέουν τις διοξίνες, εξ αιτίας της στάσης της αντιπολίτευσης. Ξεκίνησε το ΚΔΑΠ για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. 

Αρχίζει να υλοποιείται ο σχεδιασμός τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου κλπ κλπ
Όμως είμαστε ακόμα στην Ελλάδα της παραπληροφόρησης. Και ποιοί αντιδρούν, παραπληροφορούν και χαρακτηρίζουν με ευκολία πρόσωπα και καταστάσεις;;;!!!
Οι ΥΠΑΙΤΙΟΙ

ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;;;!!!

Δεν γνωρίζουν ότι οι εποχές που ο καθένας έβριζε ασύστολα, χωρίς ίχνος σεβασμού προς τα θεσμικά πρόσωπα και όργανα έχουν περάσει;;;;!!!!!

Δεν εχουν μάθει ότι σοβαρά θέματα, όπως οι λογαριασμοί ύδρευσης,οι οποίοι έμειναν στο συρτάρι της προηγούμενης ΔΕΥΑΕΡ και Δημοτικής Αρχής επι 3 χρόνια αποτελούν ποινικό αδίκημα και όχι μόνο;;;!!!

Εντός των ημερών θα το μάθουν, όπως θα πρέπει να μάθουν τα απλά ελληνικά και μαθηματικά.
Το κυριότερο όμως είναι να μην παίζουν με τον πόνο των δημοτών, την τσέπη των δημοτών και τους νόμους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ