ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Peloponnesus Tennis Masters 2016 στο Athlisis Tennis Club

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση Του Peloponnesus Tennis Masters 2016 στο Athlisis Tennis Club
 Το Peloponnesus Tennis Masters 2016 για άνδρες και γυναίκες διοργανώνει το Athlisis Tennis Club στις εγκαταστάσεις του με την πρώτη φάση, αυτή των ομίλων, να ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου 2016.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το τελευταίο τουρνουά μιας σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών,που συμμετέχουν σε τουλάχιστον δύο από τα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος .

Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη και το τελικό Νο 1. 

Η σειρά των τουρνουά που καταλήγει στο Peloponnesus Tennis Masters αποτελείται από (με την σημερινή σειρά πραγματοποίησης τους) :1) Παπαφλέσσεια Tennis Open (ΟΑ Καλαμάτας), 2) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και 3) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (ΑΕΚ Τρίπολης). 
Οι αγώνες αφορούν άνδρες και γυναίκες δύο ηλικιακών κατηγοριών και πιο συγκεκριμένα άνδρες-γυναίκες 14-34 ετών και 35+.

Στη διοργάνωση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Καλαμάτας, Τρίπολης και Σπάρτης. Το Athlisis Tennis Club είχε εκπροσώπηση τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, αφού συμμετείχε με 2 αθλητές στην κατηγορία 35+, μία αθλήτρια στην κατηγορία 14-34 και 3 αθλήτριες στην κατηγορία 35+.
Στην δεύτερη φάση των ημιτελικών, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκμβρίου συνεχίζουν 2 αθλήτριες Athlisis στην κατηγορία 35+, η Αντωνάκου Δήμητρα και η Αγγελέσκου Σιμόνα, ενώ συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην πρώτη φάση αξίζουν στις Λάμπρου Ειρήνη,Κάζα Σταυρούλα και τους Τσιτσιγιάννη Απόστολο και Ασημάκο Κώστα.
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων, τέλος, συγχαίρει όλους τους αθλητές και της αθλήτριες, που έλαβαν μέρος, για τις προσπάθειές τους και τους/τις ευχαριστεί για την στήριξη τους σε άλλη μια διοργάνωση και για το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν σε αρκετούς φίλους και τις φίλες του τένις που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Athlisis το διήμερο. 

Ραντεβού 3-4 Δεκεμβρίου με τους ημιτελικούς και τους τελικούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ