ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας :Βασικός μας στόχος η δημοσιονομική ισορροπία και η κοινωνική δικαιοσύνη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. | |
 Γιάννης Γκιόλας :Βασικός μας στόχος η δημοσιονομική ισορροπία και η κοινωνική δικαιοσύνη (βίντεο)
 ΄΄Ο προϋπολογισμός του 2017 υπηρετεί τη δημοσιονομική σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή των βαρών ΄΄ τόνισε ο βουλευτής Αργολίδας- και ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ -Γιάννης Γκιόλας, στην ολομέλεια της Βουλής , κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.



Όπως ανέφερε ο κ. Γκιόλας ΄ ΄ ο προϋπολογισμός του 2017 έρχεται να καλύψει ανάγκες της οικονομίας μιας χώρας που ανακάμπτει , μετά από μακροχρόνια , βαθειά , ύφεση.

΄΄Η δημοσιονομική εξυγίανση και οι διαρθρωτικές αλλαγές έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς και παρέχουν στην Ελλάδα προοπτικές ανάπτυξης ΄΄ υπογράμμισε ο βουλευτής Αργολίδας και πρόσθεσε ότι ΄΄ όλοι τώρα, Έλληνες και ξένοι, ομολογούν ότι ο Ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο ( που δεν πρέπει να διαταραχθεί) , με ευοίωνες προοπτικές για επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ΄΄.

Ο κ. Γιάννης Γκιόλας τόνισε με έμφαση ότι βασική επιδίωξη είναι η σύζευξη της δημοσιονομικής ισορροπίας με την εξασφάλιση της κοινωνικής δικαιοσύνης και συμπλήρωσε ότι ΄΄μέσα από τον προϋπολογισμό του 2017 προβλέπονται συγκεκριμένα μέτρα και κονδύλια για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων , για την κατάρτιση –απασχόληση νέων, ανέργων, την κοινωνική προστασία, την τόνωση των επενδύσεων κλπ΄΄.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ