ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αντιδράσεις για την προτομή Στρατοδίκη της Χούντας στο Λεωνίδιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. |
Αντιδράσεις για την προτομή Στρατοδίκη της Χούντας στο Λεωνίδιο
Αντιδράσεις προκαλεί η προτομή του Προέδρου του Στρατοδικείου της χούντας, Παναγιώτη Βουγά, στον πρώην Δήμο Λεωνιδίου και συγκεκριμένα μπροστά από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η προτομή τοποθετήθηκε εκεί πριν από πολλά χρόνια για να τον «τιμήσει» η τότε Δημοτική Αρχή λόγω της καταγωγής του από τη συγκεκριμένη πόλη και... της προσφοράς του στην πατρίδα.

«Μήπως είναι καιρός η σημερινή Δημοτική Αρχή του διευρυμένου πλέον Δήμου Νότιας Κυνουρίας να αποκαθηλώσει το στρατοδίκη της χούντας, ο οποίος όχι μόνο δεν τίμησε το λειτούργημα του και τον τόπο του άλλα απεναντίας ταυτίστηκε με τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας και της Δημοκρατίας στον τόπο μας;» διερωτώνται πηγές από την περιοχή.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον στρατοδίκη που καταδίκασε σε δις εις θάνατον τον Αλέξανδρο Παναγούλη.

Θετικός ο δήμαρχος

Θετικός παρουσιάστηκε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, να διερευνήσει το θέμα, λέγοντας στο Koutipandoras.gr πως η Δημοτική Αρχή θα επεξεργαστεί το αίτημα των πολιτών, αφού το συγκεκριμένο κτίριο υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πηγή: koutipandoras.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ