ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των Φίλων Εθελοντών Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. | |
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των Φίλων Εθελοντών Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο) Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φιλόπτωχου Ταμείου – Συσσιτίου, του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Αμαλία στην πόλη του Ναυπλίου. Προηγήθηκε ομιλία από τον Φιλόλογο - Ιστορικό Βασίλειο Χαραμή, Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Αργολίδος και Διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με θέμα : « Οι πνευματικές αξίες ως ρυθμιστές Ζωής ».
Στην συνέχεια ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα από φίλους του Ναυπλίου. Ο Πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τίμησαν την εκδήλωση.
Παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης , ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ναυπλίου και Αντιδήμαρχος Λ.Ραφαήλ, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Κλκούνου, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου , δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων και πάρα πολύς κόσμος, ενω η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ