ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πίτας στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. |
Κοπή Πίτας στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος
Την Παρασκευή 27/01/ 2017 έκοψαν την πίτα τους οι καταρτιζόμενοι -νες το προσωπικό και οι καθηγητές του ΙΕΚ Πελ/σου -Τουριστικής Σχολής του Υπουργείου Τουρισμού. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους υπάλληλοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί επί σειρά ετών εργαζόμενοι στο εκπαιδευτήριο καθώς και ο πατήρ Σελλής Γεώργιος , οι Αντιδήμαρχοι κ Κρίγγος Δημήτριος , κ. Οικονόμου Θέοδωρος , κ. Σκούφης Παναγιώτης ( Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΡ) ,η κα Βαμβακά Γ ( Δεσμοί Αίματος) ο κ Γκαργκάσουλας Κων/νος ( Επιμελητήριο Αργολίδας) και ο κ Κουτσόπουλος Πέτρος ( Πρόεδρος Ξενοδόχων Αργους). Επίσης οι Βουλευτές Αργολίδας κκ Ανδριανός Ιωάννης και Μανιάτης Ιωάννης απέστειλαν χαιρετισμό και τις ευχές τους για το νέο έτος με γραπτή επιστολή. 
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης ευχήθηκε για την νέα χρονιά καλή πρόοδο με διάθεση για γνώση και μάθηση και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους αλλά και την ομάδα Β ετών καταρτιζόμενων του Μαγειρικού _Ζαχαροπλαστικού τμήματος με τον καθηγητή τους κ Κουσιαφέ Τριαντάφυλλο για την παρασκευή της Βασιλόπιτας και την προετοιμασία της εκδήλωσης.. Το φλουρί έπεσε στους καταρτιζόμενους Κορολή Ιωάννη και Παγώνη Φιλάρετο αλλά και στην Υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά Ελενα η οποία έστειλε γραπτό μήνυμα πριν την εκδήλωση ότι θα επισκεφθεί την πόλη του Αργους και το ΙΕΚ Πελ/σου σε προσεχή χρόνο. 

Για το ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ