ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Με σειρά εκδηλώσεων και με πολλές προτάσεις για γλέντι και ξεφάντωμα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 5ο -κατά σειρά- Καλαματιανό Καρναβάλι.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου των μελών της Καρναβαλικής Επιτροπής, στις συναυλίες και τις εκδηλώσεις έναρξης και λήξης θα λάβουν μέρος γνωστά ονόματα από την ελληνική showbiz ενώ παράλληλα εντείνεται η προσπάθεια ώστε να υπάρχει συμμετοχή καρναβαλιστών και groups από την περιφέρεια του Δήμου.

-Οι αγρότες της Αρκαδίας δεν έχουν ορίσει ακόμα την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τις κινητοποίησεις. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι αγρότες απο τη Λακωνία προσανατολίζονται στο να μην λάβουν μέρος στις κινητοποίησεις.

-Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου με τρέχοντα θέματα.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Ευρώτα την ερχόμενη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.


-Ημερίδα με θέμα «Ηπατίτιδες ένα υπαρκτό πρόβλημα» θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας αύριο Σάββατο στις 10.00 το πρωί.

-Γίνεται γνωστό, ότι, η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, θα παρουσιάσει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από τις 23 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, το «Οδυσσέα γύρισε σπίτι.

-Το Τακτικό Ογκολογικό Εξωτερικό Ιατρείο ξεκινά τη λειτουργία του από την επόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.Το ωράριο λειτουργίας του νέου ιατρείου είναι: Δευτέρα έως Τετάρτη 9 π.μ. - 1 μ.μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ