ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσή Αυγή Αργολίδος: Νέο μνημόνιο, νέα Εθνική προδοσία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
Χρυσή Αυγή Αργολίδος: Νέο μνημόνιο, νέα Εθνική προδοσία
 Έχουν περάσει σχεδόν εφτά χρόνια από τότε που ξεκινούσε ο Γολγοθάς της Ελληνικής οικονομίας. Ήταν αρχές Απριλίου του 2010 όταν ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την προσφυγή της χώρας μας στον «μηχανισμό στήριξης» του ΔΝΤ.

Από τότε έως και σήμερα τα ίδια έπραξαν και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας. Με τον τελευταίο μάλιστα να είναι έτοιμος να υπογράψει και 2η δανειακή σύμβαση στην μέχρι τώρα διετή πρωθυπουργική καριέρα του με τους δανειστές, με σκληρότερα μέτρα λιτότητας και την ύφεση να κάνει «ελεύθερη πτώση» στην ελληνική οικονομία. Παράλληλα παρατηρείται μια εικόνα παρακμής στην ελληνική κοινωνία. Η απογοήτευση, το άγχος και τα αδιέξοδα έχουν καταβάλει έναν περήφανο λαό. Ένα πολεμικό έθνος εξ αρχαιοτάτων χρόνων όπως το Ελληνικό διανύει την μεγαλύτερη κρίση ταυτότητας όλης της ιστορίας του. Μεγαλύτερη και από αυτήν που ξεπεράσαμε έπειτα από 400 χρόνια τουρκοκρατίας. Ένας περήφανος λαός κλοτσοσκούφι των Ευρωπαίων γραφειοκρατών και περίγελος των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Και όλα αυτά με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Όλοι μας όμως γνωρίζουμε το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Καλούμε ως Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, όλους τους συμπατριώτες μας να κλείσουν τα αυτιά τους μπροστά στα πολιτικά παπαγαλάκια που δήθεν υπόσχονται τη σωτηρία μας. Η Αριστερά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Οι ίδιοι καρεκλοκένταυροι θα ναι αυτοί που αύριο θα ζητάνε την ψήφο σας. Αυτοί που τον όρο «πολιτική κωλοτούμπα» τον έκαναν βασικό στοιχείο της πολιτικής τους ατζέντας. Η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που συμφωνεί σε νέα μέτρα λιτότητας. Είναι αυτή που δεν θα διστάσει να συγκυβερνήσει με την Αριστερά και να υπογράψει εν λευκώ οτιδήποτε ζητήσουν οι δανειστές μας, αδιαφορώντας για τον οικονομικό μαρασμό εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών οικογενειών. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα με τις περισσότερες ευθύνες για την ελληνική χρεοκοπία και τον εξευτελισμό της ελληνικής αξιοπρέπειας. Ο Γ. Παπανδρέου που επέστρεψε ως σωτήρας και η κ. Γεννηματα αντιπροσωπεύουν το παλιό. Την παροχολογία, την σήψη και το ρουσφέτι. Στο ΠΑΣΟΚ καθρεφτίζεται η υποκουλτούρα της μεταπολίτευσης. Όλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος που κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται σήμερα.

Ας κοιτάξουμε κατάματα την ιστορία. Σε αυτό το κομβικό χρονικά σημείο της χώρας μας δεν πρέπει να εμπιστευτούμε τους ίδιους ανθρώπους. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να αφουγκραστούμε το μεγαλειώδες παρελθόν και να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη στροφή όπως κάνουν οι ψηφοφόροι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μια στροφή προς την Ευρώπη των Εθνών και τις παραδοσιακές αρχές της κοινωνίας. Εκεί που η εθνική παραγωγή θα είναι καθήκον και το συμφέρον της Πατρίδας ανώτερο από κάθε πολιτικάντη που καπηλεύτηκε τον ιδρώτα μας. Κάθε μνημόνιο ισοδυναμεί με νέα εθνική προδοσία. Δώσε ένα τέλος στα ψευτοδιλλήματα τους και αγωνίσου για τον εθνικισμό στο πλευρό της Χρυσής Αυγής

Ουλής Αντρέας
Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης
Χρυσής Αυγής Αργολίδος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ