ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Το κλεφτοΠασόκ που ευθύνεται για την προδοσία των Ιμίων είχε το θράσος να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Το κλεφτοΠασόκ που ευθύνεται για την προδοσία των Ιμίων είχε το θράσος να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο!
 Με μια ανακοίνωση τριών (!) σειρών ο «Τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει ότι αποδίδει τιμή (…) στους Ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους εκείνες τις μαύρες ημέρες του 1996.

Το κόμμα, επί των ημερών του οποίου, με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, αμφισβητήθηκε η Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και τέθηκε από τους τούρκους το θέμα των «γκρίζων ζωνών», επιλέγει να τιμήσει τη μνήμη των πεσόντων αξιωματικών με λίγες μόνο λέξεις.

Το πώς απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει «τιμή» το ΠΑΣΟΚ στους τρεις Ηρωικούς Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο Σημίτης απέκρυψε την πραγματική αλήθεια για τα όσα συνέβησαν την τραγική νύχτα της 30ής προς 31η Ιανουαρίου 1996, γινόμενος έτσι ο ηθικός αυτουργός στην φυσική δολοφονία τους από τους τούρκους.

Πολύ χειρότερα, το διάτρητο πόρισμα, το οποίο βγήκε στην συνέχεια στην δημοσιότητα, τους δολοφονεί επί της ουσίας για δεύτερη φορά, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους παρουσιάζει ως τους υπεύθυνους για ό,τι έγινε, λόγω του ότι δεν χειρίστηκαν όπως έπρεπε το ελικόπτερο! Το ΠΑΣΟΚ του «ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ», που έκανε τα Ίμια «γκρίζα ζώνη» στο Αιγαίο, που μέχρι τώρα «το βούλωνε» τις ημέρες επετείου των Ιμίων, τώρα έβγαλε ανακοίνωση που προσβάλλει την νοημοσύνη μας.

Κι όμως αυτό το κόμμα της κλεψιάς και του ενδοτισμού, κάποιοι επιχειρούν να «το σπρώχνουν» όσο γίνεται, μήπως και καταφέρει να ενισχυθεί και συμμετάσχει στην επόμενη υποτελή μνημονιακή κυβέρνηση. Ντροπή και αίσχος!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ