ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

"Sold out" το Ναύπλιο για το τριήμερο της αποκριάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |
"Sold out" το Ναύπλιο για το τριήμερο της αποκριάς
 Για όσους θέλουν να ζήσουν κάτι από Βενετία στο πιο κοντινό, το Ναύπλιο αποδεικνύεται η πόλη τους. Το Βενετσιάνικο Καρναβάλι που έχει γίνει πλέον θεσμός και καταφέρνει να ενώσει την ιταλική  αισθητική, με την ελληνική παραδοσιακή αποκριά, κάθε χρόνο συναντά και περισσότερους επισκέπτες που βρίσκουν στο Ναύπλιο, τον ρομαντισμό που εκπέμπει η Αργολική πρωτεύουσα μαζί με την διασκέδαση, το καλό φαγητό και την φυσική ομορφιά συνδυασμένα σε μια πανέμορφη ιστορική πόλη.

Φέτος το τριήμερο της αποκριάς η πόλη συγκεντρώνει τεράστιο αριθμό επισκεπτών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα ούτε στις γύρω κοντινές περιοχές.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει, αλλά και να εκμεταλλευτεί παραδοσιακά εορταστικά διήμερα ή τριήμερα με εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στο ύφος και την ιστορία της πόλης πιάνουν τόπο και βρίσκουν ιδιαίτερη προτίμηση από όλο και περισσότερους έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το Ναύπλιο εκπέμπει μια ιδιαίτερη αισθητική και αυτό το ξέρει καλά ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Δημήτρης Κωστούρος που με την επιμονή του για ανάδειξη αυτής ιδιαιτερότητας, η πόλη τα τελευταία χρόνια πιστώνεται κάθε φορά με άνοδο της επισκεψιμότητας ενώ φιγουράρει πλέον πάντα μέσα στους 5 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας όλο το χρόνο.

Αυτή την ευκαιρία φαίνεται πως αντιλαμβάνονται και οι επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι έχουν αναβαθμίσει πραγματικά τις υπηρεσίες τους και την ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων τους αντιλαμβανόμενοι πως το μέλλον του τόπου ήταν, είναι και θα είναι, ο τουρισμός! 

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ