ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ανοίγει το καλοκαίρι το Λύκειο Επιδαύρου - Αιτήσεις μέχρι 15 Απριλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
Ανοίγει το καλοκαίρι το Λύκειο Επιδαύρου - Αιτήσεις μέχρι 15 Απριλίου
 O καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος όρισε το νεοσύστατο λύκειο ως ένα διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος, που θα λειτουργεί κάθε χρόνο αρχής γενομένης από 4 έως 19 Ιουλίου 2017, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου/Δήμου Ασκληπιείου.

Απευθύνεται σε σπουδαστές Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών με κατεύθυνση θεατρικής πρακτικής, σπουδαστές Ακαδημιών Θεάτρου και Δραματικών Σχολών και σε απόφοιτους έως δύο έτη. Στόχος του η έρευνα του αρχαίου δράματος (τραγωδία, κωμωδία, σατυρικό δράμα) σε βιωματικό επίπεδο, η οποία θα περιλαμβάνει διαφορετικές αισθητικές τάσεις, καλλιτεχνικές «σχολές», μεθόδους και ερμηνευτικές προσεγγίσεις - από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο πειραματικές.

Το πρόγραμμα σπουδών, με θεματική για το 2017 «Η έλευση του ξένου» περιλαμβάνει μαθήματα, που θα πραγματοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους και σε σχέση με τα μνημεία της περιοχής, τα οποία θα παράσχουν βιωματική γνώση, την εμπειρία του ανοιχτού χώρου και θα διευρύνουν το πεδίο της έρευνας γύρω από συγκεκριμένες εκφραστικές τεχνικές και εργαλεία σκηνικής παρουσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://greekfestival.gr/gr/epidaurus_lyceum έως τις 15 Απριλίου.

Περισότερες πληροφορίες για το Λύκειο Επιδαύρου στο infoepidauruslyceum@gmail.com

ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ