ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ένα μαστιχόδεντρο φύτρωσε στο Ναύπλιο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | |
Ένα μαστιχόδεντρο φύτρωσε στο Ναύπλιο!
Xιώτικη μυρωδιά και αύρα έχει αποκτήσει εδώ και λίγες ημέρες το Ναύπλιο . Ένα καινούργιο κατάστημα- καφέ άνοιξε με στόχο να «μυήσει» τους Ναυπλιώτες και τους περαστικούς στα χιώτικα προϊόντα και κυρίως στη μαστίχα.

Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος Μακρής, με χιώτικες ρίζες, αφού η μητέρα τους είναι από τα Μεστά, τόλμησαν, παρά τους δύσκολους καιρούς, και επιχειρούν καινοτομώντας με χιώτικα προϊόντα και μαστίχα σε έναν τόπο πολύ μακριά από το νησί, στο Ναύπλιο.
Το κατάστημα

Το κατάστημα ανήκει στην κατηγορία coffee to go, δουλεύει δηλαδή κυρίως με ντιλίβερι και με τους περαστικούς.

Τα δυο αδέρφια διαφοροποίησαν το μαγαζί τους, «επενδύοντας» στη μοναδικότητα της μαστίχας και των χιώτικων προϊόντων. Στο MastiCafe μπορείτε να βρείτε Γλυκά Κοράκη Μαρίνου, λικέρ Ψυχή, τα προϊόντα της Άνεμος, ελληνικό καφέ με μαστίχα και Λουκουμάδες Αιγαίου.
Ένας διαφορετικός σκίνος

Όλα αυτά τα προϊόντα βρίσκονται πάνω σε ένα δέντρο, μια ιδιότυπη κατασκευή που δεσπόζει διακοσμητικά στο κατάστημα και παραπέμπει στο μαστιχόδεντρο. «Θέλαμε να θυμίζει σκίνο, ώστε με μια εικόνα και μόνο να γίνεται αυτόματα η σύνδεση με το νησί που το αγαπάμε. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε», δήλωσε στον politischios ο Βαγγέλης Μακρής.
Η αποδοχή του κόσμου

Παρότι λειτουργούν μόλις μερικές μέρες είναι ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, που δείχνει να αποδέχεται τις προτάσεις του MastiCafe. Πέρα από τους Ναυπλιώτες πολλοί είναι και οι περαστικοί που «ενδίδουν» στις γεύσεις της μαστίχας και στον καφέ. Αν τύχει ποτέ και ο δρόμος σας βγάλει στο Ναύπλιο, στην Ασκληπιού, στο δρόμο προς το Τολό, να ξέρετε πως ακόμη κι εκεί θα υπάρχει ένα σημείο που θα ευωδιάζει ... Χίο!

Πηγή: politischios.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ