ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η Αργολίδα καμαρώνει για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 μ.μ. |
Η Αργολίδα καμαρώνει για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη
Με τη φανέλα του βασικού ξεκίνησε ο Ναυπλιώτης Παναγιώτης Ταχτσίδης , στο Σαββατιάτικο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο ( 1-1)

.Η παρουσία του Ταχτσίδη ήταν εξαιρετική και η συμβολή του στο θετικό αποτέλεσμα σημαντική, αν και δεν τελείωσε το ματς λόγω αποβολής με δεύτερη( αυστηρή) κίτρινη κάρτα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Παν. Ταχτσιδης ξεκίνησε από την Αργολίδα 2000 για να ακολουθήσουν ο Πανναυπλιακός , η ΑΕΚ ( ακαδημία και πρώτη ομάδα) και οι επόμενοι σταθμοί του στην Ιταλία. Τώρα αγωνίζεται στην Κάλλιαρι.

Στην ανάδειξη του Ταχτσίδη ως ταλέντου και αργότερα ως έτοιμου παίκτη καθοριστική ήταν η συμβολή δυο ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Του Διονύση Διατσίγκου και του Γιάννη Ματζούνη.

Ο πρώην ενωσιακός προπονητής Δ. Διατσίγγος ήταν αυτός που ΄΄μυρίστηκε΄΄ το ταλέντο του μικρού , του έμαθε τα ΄΄μυστικά ΄΄ της μπάλας και τον προετοίμασε, με επιμονή και υπομονή , από τεχνικής πλευράς , ώστε να εξελιχτεί και να φτάσει μέχρι την Εθνική ομάδα και τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Γιάννης Ματζούνης , ως πρόεδρος ,αρχικά . της ΄΄Αργολίδας 2000΄΄ , συνέβαλε καθοριστικά στη λειτουργία της ομάδας ως ΄΄φυτωρίου ΄΄ νέων παικτών που δούλεψαν σε σωστές συνθήκες και πέτυχαν να ανέβουν τα σκαλιά της ποδοσφαιρικής ΄΄ιεραρχίας΄΄. Στη συνέχεια, ως πρόεδρος του Πανναυπλιακού ήταν αυτός που άναψε το ΄΄πράσινο φως΄΄ για τη μεταγραφή του Παναγιώτη από την ιστορική ομάδα του Ναυπλίου στην ΑΕΚ.



Και βέβαια ο Γιάννης Ματζούνης , βασικό διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια , πάντα ήταν και είναι αρωγός σε υγιείς προσπάθειες . με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών και την πρόοδο του Αργολικού ποδοσφαίρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ