ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

"Ημέρα Καριέρας" με μεγάλη συμμετοχή Τουριστικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Τουριστική Σχολή Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | |
"Ημέρα Καριέρας" με μεγάλη συμμετοχή Τουριστικών Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Τουριστική Σχολή Άργους
Την Παρασκευή 10/03/2017 πραγματοποιήθηκε στην Τουριστική Σχολή η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ με μεγάλη συμμετοχή τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 
Σκοπός της εκδήλωσης σύμφωνα με τον Δ/ντή του ΙΕΚ Τουριστικής Σχολής Κων/νο Καχριμάνη είναι η ενημέρωση των εκπροσώπων και Δ/ντών των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Υπουργείου Τουρισμού αλλά και η γνωριμία τους με τους καταρτιζόμενους για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης θέρους 2017. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι τουριστικές επιχειρήσεις Πελοποννήσου αλλά και αυτές που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. 
Ενδεικτικά συμμετείχαν οι παρακάτω: ALDEMAR, GRECOTEL, AKS, MAYOR RESORT, COSTA NAVARINO, ROMANOS LUXURY HOTEL, AMAN ZOE, AMALIA, HELIOS HOTEL, RADISSON BLUE PARK ATHENS, KINSTERNA HOTEL, BARCELO HYDRA BEACH, PALADIEN LENA MARI κλπ. 

Επίσης στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αριστούχοι καταρτιζόμενοι -νες Α και Γ εξαμήνου 2016 2017 του ΙΕΚ Πελ/σου και απονεμήθηκε τιμητικής διάκρισης βραβείο στην απόφοιτη μαθήτρια ΕΠΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ Φλεβάρη Αδαμαντία που διέπρεψε κατά την εργασία της και απέσπασε το βραβείο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ στην Κρήτη ως καλλίτερη ξενοδοχοϋπάλληλος του νησιού. 
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης αλλά και οι προσκαλεσμένοι Διευθυντές ξενοδοχείων και εκπρόσωποι επιχειρήσεων συνεχάρησαν τους καθηγητές -τριες, & καταρτιζόμενους για την άψογη εικόνα και άριστη οργάνωση - επιτυχία της όλης εκδήλωσης. ΑΡΓΟΣ 13-03-2017 ΓΙΟ ΤΟ ΙΕΚ ΠΕΛΣ/ΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Δ/ΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ