ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ανδριανός στη Βουλή: Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση αν σχεδιάζει την υποβάθμιση του καταστήματος ΙΚΑ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
Ανδριανός στη Βουλή: Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση αν σχεδιάζει την υποβάθμιση του καταστήματος ΙΚΑ στο Ναύπλιο
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Έφη Αχτσιόγλου με θέμα τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση του καταστήματος ΙΚΑ στο Ναύπλιο σε τμήμα β' κατηγορίας στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του ΕΦΚΑ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με κυβερνητικό σχέδιο για τις αλλαγές στο ΙΚΑ στο πλαίσιο του ΕΦΚΑ, προβλέπεται η υποβάθμιση του καταστήματος ΙΚΑ του Ναυπλίου σε β' κατηγορίας, εξέλιξη που θα επιφέρει σημαντικά προβλήματα και ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους ασφαλισμένους που εξυπηρετούνται από αυτό, αλλά και σε φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι σήμερα από το κατάστημα του Ναυπλίου εξυπηρετούνται πολυάριθμοι ασφαλισμένοι, άτομα και επιχειρήσεις, καθώς η περιοχή έχει έντονη επιχειρηματική δράση και τουρισμό.

Ως εκ τούτου η διατήρηση του καταστήματος του ΙΚΑ Ναυπλίου ως Διεύθυνσης στο πλαίσιο του ΕΦΚΑ είναι αναγκαία, άλλωστε στον ίδιο κυβερνητικό σχεδιασμό για το νομό Κορινθίας προβλέπονται δύο Διευθύνσεις, στην Κόρινθο και το Κιάτο.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Αντανακλά ο ως άνω σχεδιασμός για υποβάθμιση του καταστήματος ΙΚΑ στο Ναύπλιο σε τμήμα β' κατηγορίας στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του ΕΦΚΑ τις προθέσεις της Κυβέρνησης;”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ