ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Γραμματικόπουλος:" Όσο δεν απαντάτε κε Κωστούρο τόσο μεγαλώνει η σκιά για τα οικονομικά του Μαραθωνίου" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |
Γραμματικόπουλος:" Όσο δεν απαντάτε κε Κωστούρο τόσο μεγαλώνει η σκιά για τα οικονομικά του Μαραθωνίου" (βίντεο)
Όσο δεν δίνονται εξηγήσεις για την "διαδρομή" των χρημάτων του περσινού και όχι μόνο Μαραθωνίου, τόσο θα αυξάνεται η "σκιά" σε σχέση με την οικονομική διαχείριση του. Αυτά επισήμανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος απευθυνόμενος στον Δημ. Κωστούρο.

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρ. Γραμματικόπουλος ζήτησε από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου Δημ. Κωστούρο, να απαντήσει τι ακριβώς συνέβη με τα 62.000 ευρώ από τις χορηγίες και τις συνδρομές των συμμετεχόντων του περσινού Μαραθωνίου. Πως εισπράχθηκαν, την στιγμή που μιλάμε για δημόσιο χρήμα και κυρίως πως ξοδεύτηκαν. Γιατί χρησιμοποιήθηκε ένας ιδιωτικός λογαριασμός, ποιο φυσικό πρόσωπο ήταν ο διαχειριστής του και πως αυτός ο λογαριασμός κινήθηκε. Και γιατί τέλος, έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς να γίνει ο επιβεβλημένος οικονομικός απολογισμός όχι μόνο του περσινού, αλλά ούτε και του προπέρσινου Μαραθωνίου.

Ο κ.Δήμαρχος για όλα αυτά απέφυγε επί της ουσίας να απαντήσει και υποσχέθηκε ότι θα δώσει σύντομα εξηγήσεις τόσο στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων όσο και στο δημοτικό συμβούλιο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα της οικονομικής διαχείρισης του Μαραθωνίου το είχε επισημάνει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος από πέρσι τον Φεβρουάριο του 2016 (Δείτε εδώ) όταν και είχε αρνηθεί να ψηφίσει μία ακόμα απ'ευθείας ανάθεση 24.000 ευρώ που αφορούσε τον Μαραθώνιο (ΑΔΣ 45/2016).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ