ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η οικογένεια του Διομήδη εκφράζει τη θλίψη της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. |
Η οικογένεια του Διομήδη εκφράζει τη θλίψη της
Το Ελληνικό χάντμπολ πενθεί την απρόσμενη απώλεια του νεαρού διαιτητή Ραφαήλ Σκαπέρα, ο οποίος σε ηλικία μόλις 24 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκηδόνα, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από την τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα βράδυ στον Σύνδεσμο Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής.

Ο Ραφαήλ Σκαπέρας αποφοίτησε από την σχολή διαιτησίας το 2012 και διαιτήτευσε για πρώτη φορά σε αγώνα Εθνικού πρωταθλήματος στις 16/11/2013 (ΑΟ Πολιτείας- Κένταυρος Αγριάς Βόλου).
Στην σύντομη καριέρα του ως διαιτητής πρόλαβε να διευθύνει 66 αγώνες στις κατηγορίες Α2 Ανδρών, Α2 Γυναικών, Β΄ Ανδρών και πολλούς περισσότερους σε ηλικιακά.

Με τον Ραφαήλ ολόκληρη η οικογένεια του Διομήδη είχε μια ιδιαίτερη σχέση, καθώς ο εκλιπών διετέλεσε διαιτητής του περσινού Danaon Cup που διεξήχθη στην Αργολίδα και μάλιστα βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά του. Επίσης ήταν ανιψιός του πολυαγαπημένου φίλου της ομάδας μας Κώστα Αντωνόπουλου, ο οποίος τον Δεκέμβριο έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Τραγική ειρωνεία, το μήνυμα που ανάρτησε ο Ραφαήλ στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τον χαμό του αγαπημένου του θείου…
Σύσσωμη η οικογένεια του Διομήδη, η Διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, αλλά και η οργανωτική επιτροπή του Danaon Cup εκφράζουν την θλίψη τους για τον αναπάντεχο χαμό του Ραφαήλ και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ