ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Νίκος Μπόμπος: Eίμαι υποχρεωμένος, αν και λίγοι το καταλαβαίνουν, να διαχειριστώ και ήττες της ομάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. |
Νίκος Μπόμπος: Eίμαι υποχρεωμένος, αν και λίγοι το καταλαβαίνουν, να διαχειριστώ και ήττες της ομάδας
Ο προπονητής του Πανναυπλιακού Νίκος Μπόμπος μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τις αντίξοες συνθήκες που έχει κληθεί να διαχειριστεί και την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Παναριτίου.

"Μετά από τέσσερις μήνες που είμαι στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, θέλω να αναφέρω την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας για τους λίγους και καλοπροαίρετους φίλους της ομάδας.

Είμαι ως πρώτος προπονητής της ομάδας τέσσερα παιχνίδια, με νίκη επί των Λιμνών με 4-0 ,και ήττες με τρία σωματεία , Αριστείωνα 1-0 που έχει 32 πόντους, Κιβέρι 1-3 πρωτοπόρο με 22 νίκες σε 22 παιχνίδια, και με νίκες επί σωματείων με 7-0 ,6-1, 5-0 κ.λ.π,και σήμερα ήττα με τον Ατρόμητο Παναριτίου 2-0, σωματείο με 35 βαθμούς.

Η ομάδα έπαιζε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με την παρουσία μόνο του γκολκίπερ Μαχαίρα από την Αθήνα, σήμερα έπαιξε ο Μπαβέλας και μπράβο του είχε καλή απόδοση.

Σήμερα παίξαμε χωρίς την παρουσία του καλύτερου επιθετικού μας Μιχαλόπουλου χωρίς να μας έχει ενημερώσει παρά τις προσπάθειες μας, αύριο κιόλας στρατεύεται καλή θητεία να έχει.Σήμερα ο σύλλογος έπαιξε με τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές 16 ετών όπου είναι και το μέλλον της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές κάνουν τεράστια προσπάθεια υπερβάλουν, μέσα από την τακτική μας και την αγωνιστική μας πειθαρχία. 

Η ομάδα έχει βρεθεί και θα βρεθεί απέναντι σε οργανωμένα σωματεία με ποδοσφαιριστές με τριάντα παιχνίδια το λιγότερο στα πόδια τους και οι δυσκολίες ήταν και θα είναι στην συνέχεια .
Σεβόμενος την ιστορία και την βαριά φανέλα της ομάδας είμαι υποχρεωμένος αν και λίγοι το καταλαβαίνουν να διαχειριστώ και ήττες της ομάδας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ