ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Στο Ναύπλιο από σήμερα τα υπερπολυτελή σκάφη που θα λάβουν μέρος στο 4ο Mediterranean Yacht Show

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | |
Στο Ναύπλιο από σήμερα τα υπερπολυτελή σκάφη που θα λάβουν μέρος στο 4ο Mediterranean Yacht Show
Στις 29 Απριλίου 2017, ανοίγει τις πύλες της η 4η έκθεση σκαφών αναψυχής «Mediterranean Yacht Show» στο λιμάνι του Ναυπλίου, που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Τα φιλόξενα νερά του Αργολικού κόλπου από νωρίς σήμερα το πρωί υποδέχονται τα σκάφη που συμμετέχουν στο 4ο Mediterranean Yacht Show με τις αφίξεις των περισσοτέρων σκαφών που θα λάβουν μέρος να έχουν ολοκληρωθεί.
Η φετινή έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει έναν πολυπληθή στόλο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, μεγαλύτερο από κάθε άλλη ανάλογη διοργάνωση, ενώ σημαντικοί εκπρόσωποι και παράγοντες του yachting παγκοσμίως αναμένεται να την επισκεφθούν για να επιθεωρήσουν και να θαυμάσουν τα πολυτελή σκάφη αναψυχής που θα φιλοξενούνται στο πανέμορφο λιμάνι του Ναυπλίου έως 2 Μαΐου 2017.
Να σημειωθεί ότι οι φετινές συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχουν οδηγήσει στην πλήρη κάλυψη του θαλάσσιου χώρου προς όφελος όλων των φίλων του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και της διοργάνωσης που δικαίως θεωρείται η μεγαλύτερη της Μεσογείου .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ