ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας γιορτάζει τα "Ελευθέρια της Θράκης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |
Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας γιορτάζει τα "Ελευθέρια της Θράκης"
 Αγαπητοί Θρακιώτες - Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, την Μ.Τρίτη 11/4/2017, πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του συλλόγου μας, και ασχολήθηκε για 2η φορά, μετά την 8/3/2017, με τα " 3α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 14 ΜΑΙΟΥ 1920 ". 

Αναλύσαμε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, οι οποίες είναι: 

1. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/5/2017 ( 12:00 -13:30 ), στον κινηματογράφο Ναυπλίου, μετά από την συννενόηση που είχαμε με την επιχείρηση και βρίσκεται έναντι του κτιρίου ΟΤΕ. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα και είναι προσβάσιμος για όλους. Η κατάλληλη αίθουσα έχει χωρητικότητα 150 - 180 καθήμενους, αμφιθεατρικά. 

2. Ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Θρακιώτη (από το Διδυμότειχο) κ. Παντελή Αθανασιάδη, Ενσωματωμένη εικόνα 1συνταξιούχο δημοσιογράφο, ιστορικό και συγγραφέα. Θέμα ''Ο μάταιος αγώνας των βουλευτών της Θράκης, για να μη χαθεί η Ανατολική Θράκη, την περίοδο του 1922''. 

3. Στη συνέχεια, για την ετήσια γιορτή μας, θα απολαύσουμε Θρακιώτικους χορούς, από το χορευτικό τμήμα της Ασίνης - Αγ.Παρασκευής, όπου επικεφαλής χοροδιδάσκαλος είναι το μέλος μας Λάμπρος Σκουφούλας. Τα έξοδα για τις παραδοσιακές Θρακιώτικες στολές, θα αναλάβει ο σύλλογός μας. 

4. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα παραθέσουμε μικρή δεξίωση (όπως κάθε φορά), για όλους τους παρευρισκόμενους, με γλυκά - αναψυκτικά, από ανάλογη επιχείρηση, με μέριμνα του Δ.Σ.. 

5. Τις προσεχείς ημέρες, θα συνεργαστούμε με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, για να αιτηθούμε την οικονομική ενίσχυσή της για την εν λόγω εκδήλωση. 

6. Θα δημιουργήσουμε αφίσες και προσκλήσεις, για τη διαφήμιση της γιορτής μας. 

7. Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, θα αναλάβει κατάλληλη επιχείρηση, με μέριμνα του Δ.Σ.. 

Καλή υπόλοιπη Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση. 

Εκ του Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ