ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα τουρισμού της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:15:00 μ.μ. | |
Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα τουρισμού της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου
Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από μαθητές -τριες και επαγγελματίες της περιοχής αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Αργος, εκπαιδευτική Ημερίδα Τουρισμού του ΙΕΚ Πελ/σου με θέμα: Νέες τάσεις & προοπτικές στον Ελληνικό Τουρισμό.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και υποστηρίχθηκε από την ΚΕΔΑΜ του Δήμου Αργους Μυκηνών. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές περιελάμβαναν : εκπαίδευση και απασχόληση στον τουρισμό , αειφόρος τουριστική ανάπτυξη, περιβαλλοντική προστασία και τουρισμός , Ελληνικά προϊόντα και φιλοξενία, πολιτιστικά μνημεία-τουριστική ανάδειξη και βελτιστοποίηση εσόδων επιχειρήσεων στον τουρισμό. 
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης ευχαριστεί για την παρουσία και χαιρετισμό τους στην Ημερίδα : 

-Ευριδίκη Κουρνέτα Γενική Γραμματέα Υπ Τουρισμού( απέστειλε γραπτό χαιρετισμό) 
-Καμπόσο Δημήτριο Δήμαρχο Αργους Μυκηνών 
-Πέτρο Κουτσόπουλο Γενικό Γραμματέα Τουρ Οργαν Πελ/σου. 

Επίσης τον Πέτρο Διολίτση Πρόεδρο ΚΕΔΑΜ για την υποστήριξη της εκδήλωσης και τον Κρίγκο Δημήτριο Αντιδήμαρχο Αργους Μυκηνών για την παρουσία του. Τους ομιλητές που υποστήριξαν την παραπάνω θεματολογία : 
- Μαρινάκο Κων/νο Πρόεδρος Τουρ Οργαν Πελ/σου 
-Ορφανίδου Ιωάννα , Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 
-Βαλιαντή Μάριο , Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 
-Καραχανίδη Ιορδάνη Καθηγητής Υπ Τουρισμού
-Τσιαμπάση Κων/νο Ερευνητής Αρχαιολόγος 
-Στρίκλαντ Στέφανο καθηγητής Οικονομικών 
Επίσης τους Κρεμύδα Γεώργιο Δ/ντή ΙΕΚ Ναυπλίου, Ματσιμάνη Νικολλέτα Δ/ντρια ΙΕΚ Αργους , Κολορίζα Ιωάννα Δ/ντρια ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, Δήμα Γεώργιο Υποδ/ντή ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, Τσίμπο Χρήστο Εκπαιδευτικό , Κόντη Ιωαννη Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου. Ακόμα τους μαθητές-τριες του ΙΕΚ Πελ/σου που υποστήριξαν την Ημερίδα τις καθηγήτριες Καρακίτσου Γεωργία , Καπετάνιου Πένυ και Ξυνού Μαρία και το προσωπικό της σχολής Μανιάτη Χρήστο, Καραχοντζίτη Παρασκευή και Καραχάλιου Ησαία.. Αργος 6/04/2017 Για το ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ