ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Όλα τα αθλητικά δρώμενα που έρχονται στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. |
Όλα τα αθλητικά δρώμενα που έρχονται στην Πελοπόννησο
 Δείτε παρακάτω όλα τα αθλητικά δρώμενα στην Πελοπόννησο που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα:

* Ο Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής, πρόκειται να γίνει στις 6 Μαίου, στις 5,30 το απόγευμα, με αφετηρία το Γυμνάσιο Νεάπολης Λακωνίας. Θα γίνει αγώνας 16 χλμ. και 3 χλμ., όπως επίσης και δυναμικό βάδισμα 13 χλμ. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασίας και τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.
* Στις 13 Μαίου πρόκειται να γίνει στα Αθίκια της Κορινθίας, τα 8α Διδασκάλεια.
* Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 22ος γύρος της Κυπαρισσίας απ΄ τον Δήμο Τριφυλίας.
* Ο 2ος Μενελάιος Αγώνας θα γίνει στο Αφυσσού Λακωνίας, στις 4 Ιουνίου.
*Ο Αρχαίος Μυκηναικός Δρόμος, 7 χλμ. θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στην διαδρομή Μυκήνες-Προσύμνη Αργολίδας.
 ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία«, με τα γνωστά «Θεοδωράκεια 2017», στις 21 Μαίου απ’ τον Δήμο Γορτυνίας. Διοργανωτής του ημιμαραθωνίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και ο Δήμος Γορτυνίας. Πρόκειται για τον 7ο λαικό ασφάλτινο αγώνα δρόμου στη διαδρομή Ζάτουνα-Βαλτεσινίκο.
Ποδηλατικοί αγώνες «Μπάικ Τσάλεντζ Τουρ», το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, στην Αργολίδα (σε Τολό, Γαλατά, Λυγουριό, Επίδαυρο). Συγχρόνως, θα διεξαχθούν και παράλληλες εκδηλώσεις από σωματεία, Αυτοδιοίκηση και επαγγελματίες της περιοχής.
* Το πολλά υποσχόμενο «Σκιρίτιδα Ραν» θα γίνει στην Αρκαδία, στις 10 Ιουνίου και αναμένεται να… κλέψει την παράσταση.
* Οι Παντροιζηνιακοί αγώνες στο «δρόμο του Θησέα» θα γίνουν στην Τροιζίνα, 29 και 30 Απριλίου. Θα διεξαχθούν λαικοί αγώνες 10 χλμ, 3 χλμ, 1 χλμ, καθώς και ποδηλατικές δράσεις.
* Στις 30 Απριλίου θα γίνει ο γνωστός Ημιμαραθώνιος Μαινάλου απ’ τον σύλλογο δρομέων υγείας Τρίπολης.
* Στο πλαίσιο του εορτασμού της 196ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην «Παναγιά», στο χωριό Χρυσοβίτσι Αρκαδίας και της ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο, στις 29 Απριλίου, θα διεξαχθεί ανώμαλος δρόμος, 15 χλμστην απόσταση Λιμποβίσι-Αρκουδόρεμα-Πιάνα-Χρυσοβίτσι. Η εκκίνηση θα δοθεί απ’το σπίτι του Κολοκοτρώνη και ο τερματισμός θα γίνει στο άγαλμά του στο Χρυσοβίτσι.
* Ο 17ος αγώνας δρόμου της Καλαμάτας θα γίνει στις 29 Απριλίου. Είναι αφιερωμένος στον σύλλογο εθελοντών δοτών Καλαμάτας. Τα δρώμενα θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα διεξαχθεί αγώνας 10 χλμ., παιδικός αγώνας και βάδισμα 10 χλμ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος.
* Ο 12ος Αργειακός-Μυκηναικός Δρόμος (ημιμαραθώνιος, 5 χλμ., 1,5 χλμ.) θα διεξαχθεί στις 7 Μαίου, με ταυτόχρονες δράσεις.
* Το 8ο Ιστορικό Ράλυ Ναυπλίου-Μοριάς, θα γίνει στις 6 και στις 7 Μαίου.
* Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Ισθμού Κορίνθου, θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου.
* Ο 10ος λαικός αγώνας δρόμου 7 χλμ. και 1 χλμ., στο Παλαιό Μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου Κορινθίας, θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου.
* Ο Επιδαύρειος Δρόμος θα πραγματοποιηθεί στις 27 και στις 28 Μαίου με αφετηρία το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το μεγάλο Θέατρο της Επιδαύρου. Θα γίνουν αγώνες 15 χλμ., 5 χλμ. και δυναμικό βάδισμα.
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ