Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Μεθοδεύσεις για αλλοίωση του αποτελέσματος στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας καταγγέλλει το περιβάλλον Μαντζούνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | |
 Τι γίνεται ρε παιδιά με τις εκλογές στην ΕΠΣ Αργολίδας, αληθεύουν όλα αυτά που ακούγονται. Αν πραγματικά αληθεύουν έστω και τα μισά από όλα αυτά που καταγγέλλει το περιβάλλον Μαντζούνη θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον της παράταξης του Γιάννη Μαντούνη, έχουν εμφανιστεί άτομα "αλεξιπτωτιστές" που καμια σχέση δεν έχουν με την Αργολίδα, τελευταία στιγμή γίνονται μέλη των συλλόγων και ορίζονται ως εκπρόσωποι για να ψηφίσουν.

Ακούγονται ονόματα που ως εκπρόσωποι σωματείων της Αργολίδας θα ψηφίσουν στις εκλογές της 24ης Απριλίου για την αναδειξη του νέου Προέδρου, και δεν τους ξέρει κανείς!!!

Είναι αυτή πρακτική για την εξυγίανση του Αργολικού ποδοσφαίρου που κάποιοι υπόσχονται, θα υποκύψουν σε τέτοιες πιέσεις οι Αργολιδείς, θα επιτρέψουν να γίνουν τέτοια πράγματα στο νομό.

Είναι λυπηρό πραγματικά σε πιο σημείο μπορεί να φτάσει η κατρακύλα που ορισμένοι σπρώχνουν το Αργολικό ποδόσφαιρο...

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα έχει φρίξει!!!

Ο κ. Μαντζούνης απευθύνθηκε στους Αργολιδείς χθες με ανοιχτή επιστολή στην οποία αναφέρει:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Αργολικού ποδοσφαίρου

Επικοινωνώ μαζί σας λίγες μόνο μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές στην 'Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας της 24ης Απριλίου.

'Έχοντας ανακοινώσει πλέον συνολικά το συνδυασμό του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι γνωρίζετε πρόσωπα, χαρακτήρες και τις διαδρομές που έχουν διαγράψει στην Αργολική κοινωνία.

Συμμετέχοντας στο Δ.Σ της ΕΠΣΑ κατά την τετραετία που ολοκληρώνεται, ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ασχολήθηκα διεξοδικά με την καθημερινότητα των σωματείων και με τα προβλήματα που τους απασχολούν. Προσπαθήσαμε και δώσαμε λύσεις στα περισσότερα απ αυτά.

Στη διάρκεια της θητείας μας το ΔΣ και οι επιτροπές του δούλεψαν με μοναδικό κριτήριο την ίση αντιμετώπιση των ομάδων, τη δικαιοσύνη , αντικειμενικότητα ενώ παράλληλα είχαμε σε άμεση προτεραιότητα την ανάπτυξη των υποδομών.

- Διοργανώσαμε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα με απόλυτο σεβασμό στην απαίτηση των ομάδων για ισονομία, έχοντας ως βασικό στόχο την αξιοπιστία των διοργανώσεων.

- Έγιναν με επιτυχία όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, τουρνουά, σεμινάρια κλπ με στόχο να αναδείξουμε νέα ταλέντα, υα επιμορφωθούν προπονητές, διαιτητές και παράγοντες.

Επιθυμία δική μου και των συνεργατών μου είναι πάνω στις ίδιες αξίες να κινηθούμε στη νέα τετραετία εφ όσον μας εμπιστευτείτε στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Με δυναμισμό και αισιοδοξία, με νέα "αίμα " στο ψηφοδέλτιό μας φιλοδοξούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο της 'Ενωσης μας , ώστε να το απολαμβάνουν αθλούμενοι, παράγοντες , φίλαθλοι , σε όλα τα επίπεδα, πρωταθλήματα και υποδομές.

Βασική μας προτεραιότητα θα είναι η εξεύρεση χορηγών που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην επιτυχία των διοργανώσεων και παράλληλα α ανακουφίσουν , όσο γίνεται περισσότερο, τους παράγοντες των σωματείων που. , χωρίς υπερβολή, "ματώνουν μια να συντηρούν τις ομάδες.

Αγαπητοί φίλοι εκπρόσωποι των ομάδων

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω

Δεν μπήκα στη διαδικασία της ...παροχολογίας και των υποσχέσεων για θα δεσμεύσω την ψήφο σας. Είστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι με άποψη και εικόνα για ότι συμβαίνει στα Αργολικό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζετε καλά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να υπηρετήσουν το άθλημα και την ΕΠΣΑ ανιδιοτελώς, χωρίς άλλες σκέψεις, φιλοδοξίες και κάθε λογής επιδιώξεις.

Είμαι βέβαιος ότι με την ψήφο σας στις 24 Απριλίου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι να προσφέρουμε του εαυτό μας για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο των συνεργατών μου και εμένα προσωπικά.

Γιάννης Μαντζούνης
Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας"

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ