ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Επωφεληθείτε της εκπτωτικής περιόδου και εμπιστευθείτε τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:36:00 μ.μ. |
 Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Επωφεληθείτε της εκπτωτικής περιόδου και εμπιστευθείτε τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις
O Εμπορικός Σύλλογος Άργους σας ενημερώνει ότι πλησιάζει η προαιρετική εκπτωτική περίοδος του Μαΐου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4177/2013 . Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013 τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή 7 Μαΐου.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Οι ημέρες των εκπτωτικών περιόδων είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Κατ’ ακολουθία, ως ημέρα έναρξης δεν θα είναι η πρώτη Μαΐου, η οποία καθορίστηκε ως αργία με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά η Τρίτη, 2 Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ