ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Κωμωδία του Εμίρ Κουστουρίτσα προβάλει ο «Δον Κιχώτης»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. |
Κωμωδία του Εμίρ Κουστουρίτσα προβάλει ο «Δον Κιχώτης»
 «Promise Me This» είναι ο διεθνής τίτλος της κωμωδίας του Εμίρ Κουστουρίτσα που θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Απρίλη (9 μμ) στον ανοιχτό κοινωνικό χώρο «Δον Κιχώτης» (Καλαμαρά 4, Άργος). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
«Zavet» είναι ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας, ενώ στα ελληνικά έχει μεταφραστεί ως «Οι 3 Υποσχέσεις» και είναι επίσης γνωστό ως «Υποσχέσου το μου».

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τσανέ ζει με τον παππού του και την αγελάδα τους τη Σβέτκα, σ έναν απομονωμένο λόφο. Εκτός από την γειτόνισά τους, τη δασκάλα, είναι οι μόνοι κάτοικοι του χωριού. Μια μέρα ο παππούς του Τσανέ, του λέει ότι πεθαίνει. Τον βάζει να του υποσχεθεί ότι θα διασχίσει τους 3 λόφους για να φτάσει στην κοντινότερη πόλη και να πουλήσει τη Σβέτκα στην αγορά. Με τα χρήματα θα πρέπει να αγοράσει μια εικόνα, με τα υπόλοιπα ό,τι θέλει και τέλος θα πρέπει να γυρίσει στο σπίτι έχοντας βρει νύφη.
Στην πόλη, ο Τσανέ καταφέρνει να εκπληρώσει το πρώτο μέρος των υποσχέσεών του, όμως το δύσκολο είναι να γυρίσει σπίτι με γυναίκα! Τότε γνωρίζει τη Ζάσνα που έχει αργήσει για το σχολείο όπως πάντα...

Οι υπερβολές στην ταινία είναι πολλές και πολλά από όσα συμβαίνουν, τραβηγμένα απ' τα μαλλιά, αλλά ο ταλαντούχος Σέρβος σκηνοθέτης δείχνει να το καταδιασκεδάζει και το ίδιο κάνουμε κι εμείς!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ