ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ο εθνικολαϊκισμός στα καλύτερά του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. | | |
Ο εθνικολαϊκισμός στα καλύτερά του
Του Μπάμπη Αντωνιάδη
Δημοτικού σύμβουλου της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  

 Ο δήμος Ναυπλιέων, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της πόλης, αποφάσισε να παρέμβει και σε εθνικά θέματα. Αντιδήμαρχος πρότεινε, σύμφωνα με εισήγησή του στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 7-4-2017, επειδή κάποιοι αριστεροί «αμφισβητούν τις σφαγές των Ποντίων από τους Τούρκους», να γίνει εκδήλωση απόδειξης της σφαγής. 

Επισημαίνει μάλιστα στη γραπτή εισήγησή του ότι «Γιατί η ήττα του 1922, η "νέα τάξη πραγμάτων" που επικράτησε τότε, με την απόλυτη συνενοχή ολόκληρου του ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου, περιόρισαν ουσιαστικά όχι μόνο τα γεωγραφικά όρια του ελληνισμού αλλά και τα διανοητικά.» (πιστή αντιγραφή από την εισήγηση) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε επόμενη παράγραφο ανακαλύπτει κάτι που μάλλον μόνο ο δήμος Ναυπλιέων είδε: «Επειδή λοιπόν τον τελευταίο καιρό αμφισβητείται και μάλιστα από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι δεν έχει γίνει γενοκτονία»!!!!! Μάλλον έχει λίγο μπερδέψει τα πράγματα με την διαφορά του όρου της γενοκτονίας με αυτόν της εθνοκάθαρσης.

Στην αντίδρασή μας μάλιστα ότι σήμερα η ελληνική βουλή έχει αναγνωρίσει, ψηφίζοντας ομόφωνα, το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και ότι δεν υπάρχει κανένας που να υποστηρίζει ότι δεν έγιναν σφαγές, η απάντηση ήταν (όχι και με τόσο κόσμιο τρόπο) ότι δεν είμαι πατριώτης και είμαι διεθνιστής. Θυμίζει λίγο το 1936, όταν οι πολίτες οδηγούνταν στις φυλακές με την κατηγορία, εκτός των άλλων, ότι ήταν και διεθνιστές.

Για να λύσουμε λοιπόν αυτούς τους προβληματισμούς που κατασκεύασε το ευφάνταστο μυαλό μας και να προβάλουμε το εθνικολαϊκίστικο μας προφίλ, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη διοργάνωση εκδήλωσης, με το ποσό των 6.775 € με Φ.Π.Α.

Για τη διαφορά των δύο λέξεων, για τις οποίες πραγματικά έχουν διατυπωθεί διαφορετικές απόψεις (αντιγραφή από το λεξικό του Γ. Μπαμπινιώτη):

Γενοκτονία: Η βάσει σχεδίου συστηματική και ολοκληρωτική εξόντωση φυλής ή έθνους.

Εθνοκάθαρση: Ο μαζικός αφανισμός ή εκδίωξη των μελών μιας εθνότητας από μια περιοχή για γεωπολιτικούς σκοπούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ