ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Πασχαλινές δραστηριότητες και κατασκευή επιτάφιου από τους μικρούς μαθητές του Δον Πινέλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:47:00 μ.μ. |
Πασχαλινές δραστηριότητες και κατασκευή επιτάφιου από τους μικρούς μαθητές του Δον Πινέλο (βίντεο)
Τη Μ.Παρασκευή ολοκληρώθηκαν οι Πασχαλινές δραστηριότητες των μικρών μαθητών του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο στο Ναύπλιο.

Από την Κυριακή του Λαζάρου και όλη την μεγάλη βδομάδα οι μικροί μαθητές με την βοήθεια και καθοδήγηση των δραστήριων εκπαιδευτικών τους Έλενας , Ιωάννας Ιωαννίδη και του Γιάννη Αντωνόπουλου, έφτιαξαν τα γνωστά σε όλους λαζαράκια, κατασκεύασαν Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες, έβαψαν πασχαλινά αυγά, στόλισαν ένα δέντρο ελιάς που συμβολίζει το Ιερό ευχέλαιο και τον κήπο της Γεσθημανής, με πασχαλινά στολίδια και αυγά και κατασκεύασαν έναν μικρό Επιτάφιο!
Το Μ.Τετάρτη τα παιδιά του Δον Πινέλο παρακολούθησαν την ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στο Βυζαντίνο μοναστήρι της Αγίας Μονής στο Ναύπλιο.
Μετά την λειτουργία επιδόθηκαν στο καθιερωμένο πια Πασχαλινό παιχνίδι της Πασχαλίτσας με τα κρυμμένα σοκολατένια αυγά, στην όμορφη φύση μέσα στους ανθισμένους αγρούς της Μονή.
Όλη την μεγάλη εβδομάδα οι μαθητές του Δον Πινέλο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή του Χριστού μέσα από την βιβλιοθήκη του σταθμού αλλά και ζωγραφίζοντας σκηνές απο την εβδομάδα των παθών.
 Οι μαθητές του Δον Πινέλο είχαν επίσης την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους λαμπάδες
 Αλλά και τα τυχερά λαγουδάκια που κρύβουν τι άλλο από γλυκίσματα.

 Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδάκια του Δον Πινέλο αλλά και τους εκπαιδευτικούς, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ