ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο ναυπλιώτης γραφίστας Μιχάλης Πετρόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |
Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο ναυπλιώτης γραφίστας Μιχάλης Πετρόπουλος
Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 50 του χρόνια ο ναυπλιώτης γραφίστας Μιχάλης Πετρόπουλος. 

Ποιος θα μας το έλεγες πως σήμερα μια ανοιξιάτικη ηλιόλουστη ημέρα θα μαθαίναμε ένα τόσο τραγικό γεγονός για έναν φίλο που η ζωή μας συνδέθηκε επαγγελματικά, φιλικά και οικογενειακά εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν έχουμε λόγια είμαστε συντετριμμένοι από το αναπάντεχο νέο, έχουμε τόσα ζήσει μαζί και όμως τίποτα δεν μπορούμε πραγματικά να γράψουμε καθώς τα λόγια ειναι φτωχά για αυτό που νιώθουμε, η λύπη βρόγχος στο στήθος και μόνο δάκρυα και στενοχώρια μας έχουν πλημμυρίσει. Ποιος θα μπορούσε από εμάς να φανταστεί πως σήμερα θα γράφαμε για το θάνατό σου.

Μιχαλάκη κράτα μια θέση και για μας εκεί που πηγαίνεις θα ξανασυναντηθούμε, να ακούσουμε τα αστεία σου και να γελάσουμε.  

Ο Μιχάλης Πετρόπουλος ήταν παντρεμένος με την Βίκυ Λεονταρίτη και είχε τρια παιδιά, ήταν γραφίστας, μέτοχος της εταιρείας «Α. Γκάτζιος – Μ. Κ. Ντάνος – Μ. Πετρόπουλος Ο.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ». 

Με πολλές περγαμηνές στη δουλειά του, έφερε νέα νοοτροπία στη σελιδοποίηση του Τοπικού Τύπου, από την εποχή που πρωτοεκδόθηκε η εφημερίδα «Αναγνώστης». 

Επίσης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής έφερε από πλευράς σελιδοποίησης και μακέτας, πρωτότυπες ιδέες στα έντυπα και τις εκδόσεις της εταιρείας. Αγαπημένο χόμπι του, με επαγγελματική χροιά ήταν η φωτογραφία.

Η κηδεία του Μιχάλη Πετρόπουλου, θα γίνει την Παρασκευή 28 Απρίλη 2017, στις 5 μμ, από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στο Νεκροταφείο Ναυπλίου.

Καλό ταξίδι Μιχάλη, τα θερμά μας συλληπτήρια στην σύζυγο του Βίκυ και τα τρια του παιδιά, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ