ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο Γιάννης Γκιόλας μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της υγείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. | |
Ο Γιάννης Γκιόλας μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της υγείας
 Ανακοινώθηκε η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, η οποία θα αποτελείται από 23 μέλη.

Από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή συμμετέχουν 11 βουλευτές, Γ. Γκιόλας, οι Δ. Βέττας, Στ. Γιαννακίδης, Αν. Καββαδία, Σπ. Λάππας, Δ. Μάρδας, Αν. Μιχαηλίδης, Κ. Μορφίδης, Αντ. Μπαλωμενάκης, Σ. Παπαδόπουλος και Χ. Τζαμακλής.

Από την μεριά της Ν.Δ. συμμετέχουν οι Γ. Βλάχος, Γ. Γεωργαντάς, Γ. Κεφαλογιάννης, Ν. Μηταράκης, Χρ. Μουκώρος.

Από τα υπόλοιπα κόμματα 1 βουλευτής : από την ΔΗ.ΣΥ. η Εύη Χριστοφιλοπούλου, από την Χ.Α. ο Ηλίας Κασιδιάρης, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς και από τους ανεξάρτητους ο Νίκος Νικολόπουλος.


Το προεδρείο της επιτροπής θα οριστεί την προσεχή εβδομάδα.

Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής «πρακτικά θα καταπιαστεί με το ένα τέταρτο του δημόσιου χρέους της χώρας, τα 85 δισ. ευρώ που κατά μετριοπαθείς υπολογισμούς ήταν το "μαύρο χρήμα" της υπερτιμολόγησης, της διαφθοράς, που καταναλώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, πάνω από τις πραγματικές ανάγκες της Υγείας», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο. Όπως τόνισε η Επιτροπή θα διερευνήσει και θα αποδώσει ποινικές και πολιτικές ευθύνες για τα σκάνδαλα στον τομέα της υγείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ