ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κρυφή κάμερα εντοπίστηκε σε τουαλέτα εστιατορίου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. |
Κρυφή κάμερα εντοπίστηκε σε τουαλέτα εστιατορίου στο Ναύπλιο
 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και τρεις μέρες μία ανάρτηση-καταγγελία γυναίκας που επισκέφθηκε το Ναύπλιο με την οικογένειά της και κάνει λόγο για κρυφή κάμερα που εντόπισε στις γυναικείες τουαλέτες καταστήματος εστίασης.

Η Ευδοκία Σκαρτάδου αναφέρει στην ανάρτησή της ότι, εντόπισε στην τουαλέτα ταβέρνας κρυφή κάμερα, που είχε μορφή κρεμάστρας και ήταν τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας, συνοδεύοντας μάλιστα το post της με τις σχετικές φωτογραφίες.
Η υπόθεση σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δε κρεμάστρα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ, ενω σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».
Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο δράστης την είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.
«Καλέστε την αστυνομία» σε ΗΠΑ και Βρετανία

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, η βρετανική αστυνομία εξέδωσε μια ανακοίνωση προτρέποντας τους πολίτες να καλέσουν άμεσα τις αρχές εάν εντοπίσουν σε χώρο όπου δεν επιτρέπεται η καταγραφή με κάμερα – όπως δημόσιες τουαλέτες ή δωμάτια ξενοδοχείου – μία κρεμάστρα όπως εκείνη της φωτογραφίας.
Αφορμή για την παραπάνω ανακοίνωση στάθηκε η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών ατόμων ή ζευγαριών, τόσο σε τουαλέτες καφετεριών και εστιατορίων όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείων.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας παράγοντας που κάνει τη χρήση της συγκεκριμένης κάμερας τόσο διαδεδομένη, είναι σίγουρα η χαμηλή τιμή της (περίπου 23 ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί πανεύκολα online.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ