ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δωρεάν σεμινάρια Social Media & Διαδίκτυο και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. |
Δωρεάν σεμινάρια Social Media & Διαδίκτυο και στην Αργολίδα
 Socialize your Business Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. H iDialogue διοργανώνει σεμινάρια για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία.
Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στην Πάτρα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου) θα διεξαχθεί το πρώτο σεμινάριο, του νομού Αχαΐας από τις 11:00πμ μέχρις τις 15:00μμ και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού. Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 16:00-20:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2017, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube), τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook και πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Επίσης, γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, καθώς και η σημασία του να διηγηθείς μια ιστορία στα social media για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr
μέχρι τις 24 Απριλίου 2017.


Προσεχή σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου:

Τετάρτη 26 Απριλίου, νομός Αχαΐας, Πάτρα
Τετάρτη 17 Μαίου, νομός Κορινθίας
Τετάρτη 31 Μαίου, νομός Ηλείας
Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ