ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Με αισιόδοξα μηνύματα για το Ναύπλιο η 1η έκθεση Greek Travel Show

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:50:00 μ.μ. |
Με αισιόδοξα μηνύματα για το Ναύπλιο η 1η έκθεση Greek Travel Show
Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του ελληνικού τουρισμού εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου η 1η έκθεση Greek Travel Show (Ελληνικές Διακοπές), στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».
Για 1η φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας υπό την διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo. και οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.
Tα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσωπών από τις Περιφέρειες όλης της Ελλάδας. Ξεχωριστή θέση κατείχε το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων, ο οποίος είναι και ο τιμώμενος δήμος αλλά και αυτό της Περιφέρειας Αττικής (τιμώμενη περιφέρεια).
Οι στόχοι της Greek Travel Show είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.
Στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι επίσης να πετύχει τη συμμετοχή και των 13 Περιφερειών της ελληνικής επικράτειας, ώστε όλη η τουριστική Ελλάδα να δώσει το «παρών» στη νέα της διοργάνωση.
Η Greek Travel Show θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα.
Μεταξύ των εκθετών βρίσκονται τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, δήμοι, Περιφέρειες, κρατικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, υπουργεία και οργανισμοί, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.α.
Στο επίπεδο των Δήμων, Τιμώμενος Δήμος είναι του Ναυπλίου, ενώ παρευρέθηκαν η υπουργός τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος της Helexpo Αναστάσιου Γκίκας , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ . Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου Σμυρναίου,  ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, η επιτετραμμένη του Δήμου Ναυπλιέων στον Τουρισμό Πόπη Καλκούνου, η δημοτική συμβουλος Μαρία Ράλλη κα.

Περίπτερα στην έκθεση έχουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Κυθήρων και Αντικυθήρων, Καβάλας και Λέσβου.
Η Greek Travel Show πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται πολιτιστικά event με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα, γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα, ενημέρωση για τουριστικούς προορισμούς κα. Προσφορές της τελευταίας στιγμής ειδικά διαμορφωμένες για τους επισκέπτες της έκθεσης, διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα και κρουαζιέρες περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης.
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων. Χορηγοί της είναι ο ΟΣΕ και η Fisikon, ενώ υποστηρικτής ο Δήμος Αμαρουσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ