ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Δ.Σ των Εκπαιδευτικών με τον Διευθυντή Π.Ε. Αργολίδας για την κατάργηση τμημάτων του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση του Δ.Σ των Εκπαιδευτικών με τον Διευθυντή Π.Ε. Αργολίδας για την κατάργηση τμημάτων του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ζήτησε συνάντηση με το Δ/ντή Π.Ε. Αργολίδας προκειμένου να διατρανώσει για μια ακόμα φορά την αντίθεσή του στην μείωση των τμημάτων της Α΄ Τάξης του συγκροτήματος -από τρία τμήματα σε δύο για το σχολικό έτος 2017-2018- που με προφορική διαβεβαίωση προς τις Διευθύντριες των δύο συστεγαζόμενων σχολείων προτίθεται να προχωρήσει.

Σημειώνουμε ότι ήδη έχουν εγγραφεί 72 παιδιά στην πρώτη Τάξη.

Θυμίζουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είχε τοποθετηθεί άμεσα και είχε απορρίψει ομόφωνα την πρόταση του Δ/ντή Π.Ε. Αργολίδας -στη διαδικασία διαβούλευσης που είχε καταθέσει -που προέβλεπε την σταδιακή μείωση των τμημάτων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου σε βάθος τριετίας (ένα κάθε χρόνο) προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αιθουσών του παραρτήματος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εμμένει στην ομόφωνη θέση του, που διασφαλίζει εκτός των άλλων και την διατήρηση των οργανικών θέσεων των συναδέλφων, σε μια εποχή που επιχειρείται η υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με όλους τους τρόπους.

Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να παραβρεθούν στην συνάντηση με το Δ/ντή Π.Ε. και να ώστε να εκφράσουμε μαζικά και δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.

Η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με το Δ/ντη Π.Ε. θα γίνει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στις 1:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης στο Ναύπλιο.


Για το Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ    ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ