ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

5 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο γίγαντας από το Ναύπλιο Μανώλης Παφύλιας στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
5 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο γίγαντας από το Ναύπλιο Μανώλης Παφλύλιας στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου
 Ο συμπατριώτης μας αθλητής Μανώλης Παφύλιας διακρίθηκε με πέντε χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου που διεξήχθη στην Ελευσίνα από 5-7 Μαΐου 2017. Ο Μανώλης δεν παρέλειψε να "διαφημίσει¨με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο του φορώντας στη τελετή απονομής μια μπλούζα από το πανέμορφο Τολό.
Ακρως πετυχημένη ήταν η διοργάνωση του Πανελληνίου και Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δυναμικού Τριάθλου το Σαββατοκύριακο 5-7 Μαΐου στην Παλαιά Ελαιουργική στην Ελευσίνα. Συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές από 15 χώρες (Ελλάδα, Ισραήλ, Μολδαβία, Τουρκία, Κύπρο, Γεωργία, Ρωσία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Σλοβενία, Τσεχία, Ισπανία Ουγγαρία, Βουλγαρία και Λετονία) και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με εξαιρετικές επιδόσεις, αφού καταρρίφθηκαν περισσότερα από 20 παγκόσμια ρεκόρ και άλλα τόσα ευρωπαϊκά.
Η Ελλάδα απέδειξε μετά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας τον περασμένο Δεκέμβριο πως πρόκειται για μία υπερδύναμη στον χώρο, αφού πρώτευσε σε πολλές κατηγορίες, ενώ δύο Έλληνες, ο Παντελής Σαπουνάκης και ο Δημήτρη Ράλλης πήραν την πρόκριση για το Mr Olympia Pro Powerlifting που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Τοπ αθλητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Στόγιαν Αντρέεφ με την τρομακτική επίδοση των 390κ. στην κατηγορία single deadlift! Ο δημοσιογράφος-αθλητής Γιώργος Περιβολάρης, που συμμετείχε με την ομάδα του Κώστα Τρομάρα, πρώτευσε στην κατηγορία Master 40-44 90κ. με την εντυπωσιακή επίδοση των 231κ. στην κατηγορία single deadlift, που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ!
Γενικά, η ομάδα του Κώστα Τρομάρα σάρωσε τα μετάλλια, καθώς κατέκτησε συνολικά 42! Ο Γιώργος Κότης πρώτευσε σε όλες τις κατηγορίες Teen 75k. και πέτυχε και ευρωπαϊκό ρεκόρ με 195κ. single deadlift.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ