ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Aυτές είναι οι ταινίες που θα μας ενθουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Aυτές είναι οι ταινίες που θα μας ενθουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι
16 από τις νέες ταινίες που θα προβληθούν το καλοκαίρι αλλά και άλλες(γαλλικές κωμωδίες,αφιερώματα κ.α.) καθιστούν ξανά την κινηματογραφική μαγεία ως την καλύτερη ψυχαγωγία και απόδραση από την καθημερινότητα.Με μία γκάμα ταινιών για όλες τις ηλικίες και τα γούστα,το Cine Valia  25 Μαίου ξαναβάζει σε λειτουργία την μηχανή προβολής για ένα όμορφο κινηματογραφικά καλοκαίρι. 
WONDER WOMAN
Μπορεί το Batman v Superman να άφησε διχασμένους τους fans του DC Universe, ωστόσο όλοι συμφωνούν πως η Gal Gadot είναι η σωστή επιλογή για την Wonder Woman. Η ηθοποιός θα αφήσει ιστορία αφού θα είναι η πρώτη ταινία με γυναίκα υπερηρωίδα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πριγκίπισσα των Αμαζόνων θα εγκαταλείψει τον απομονωμένο κόσμο των αδελφών της και θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα το πραγματικό της πεπρωμένο και τιςυπεράνθρωπεςδυνάμεις της.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ​
Αν είσαστε από αυτούς που δεν θυμάστε καν τι συνέβη στην τελευταία ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής το 2011 τότε είμαστε και εμείς μαζί σας. Το On Stranger Tides πρέπει να είναι με διαφορά ένα από τα αδιάφορα blockbuster που έχουμε δει στη ζωή μας. Έχουν περάσει όμως αρκετά χρόνια και το Dead Men Tell no Tales που θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2017 ελπίζουμε να έχει δουλευτεί περισσότερο. Και έχει και τον Χαβιέ Μπαρδέμ σε ρόλο κακού που κυνηγάει τον Τζακ Σπάροου.
ΑΛΙΕΝ
Τέσσερα χρόνια μετά το Prometheus που αποτελούσε ένα ας το πούμε prequel του Alien, αλλά δεν είχε το όνομα, έρχεται η συνέχεια του. Αυτή τη φορά όμως το Alien είναι κανονικά στον τίτλο με το συμπληρωματικό Covenant. Ένα νέο διαστημόπλοιο, με νέο πλήρωμα ανακαλύπτει έναν πλανήτη και αρχίζει να το εξερευνεί. Εκεί όμως τους περιμένει ένας τρόμος αρκετά γνώριμος. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ υπογράφει φυσικά τη σκηνοθεσία.
ΒΑΥWATCH
Το καλοκαίρι του 2017 θα δούμε την κινηματογραφική μεταφορά του Baywatch και το trailer μας δείχνει ότι η ταινία θα σαρώσει. Και αυτό γιατί βάζει μπόλικο χιούμορ, ενώ και το καστ μοιάζει ιδανικό. Εντάξει, το παραδεχόμαστε ότι θα μας αρκούσε να παίζει μόνο η Alexandra Daddario και να πηγαινοέρχεται στην παραλία με το μαγιό της.
BΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ:Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ
Στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, θα γνωρίσουμε έναν ατίθασο νεαρό Αρθούρο, κυρίαρχο των δρόμων του Λοντόνιουμ με την συμμορία του, ο οποίος αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3
Παραγκωνισμένος απο μια νέα γενιά πολύ γρήγορων οδηγών, ο θρυλικός Lightning McQueen βρίσκεται ξαφνικά έξω απο το άθλημα που αγαπά. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια μιας φιλόδοξης τεχνικού αγώνων, της Cruz Ramirez, που διαθέτει το δικό της σχέδιο νίκης, αλλά και την έμπνευση απο τον θρυλικό Fabulous Hudson Hornet. Αποδεικνύοντας ότι το νούμερο #95 δεν έχει τελείωσει ακόμη, ο Lightning McQueen θα κληθεί να αποδείξει την καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτει, στην μεγαλύτερη πίστα του Piston Cup Racing.
TRANSFORMERS
Το Transformers: Ο Τελευταίος Ιππότης (πρωτότυπος τίτλος Transformers: The Last Knight) είναι αμερικανική ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2017, βασισμένη στα παιχνίδια Transformers, με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Είναι η χρονική συνέχεια (sequel) της τέταρτης ταινίας Transformers και είναι το 5ο μέρος της σειράς ταινιών Transformers.
ΠΑΡΤΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στην επερχόμενη μαύρη κωμωδία «Rough Night», οι Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell και Ilana Glazer, πέντε φίλες από το κολέγιο που επανενώνονται μετά από δέκα χρόνια για ένα bachelorette party. Κι ενώ όλα πάνε υπέροχα στο προγαμήλιο πάρτι, τα πράγματα παίρνουν μια σκοτεινή τροπή όταν σκοτώνουν κατά λάθος έναν stripper και στη συνέχεια προσπαθούν να κουκουλώσουντον φόνο.
SPIDERMAN.HOMECOMING
Ο χαρακτήρας επέστρεψε στην αγκαλιά της Marvel και τον είδαμε για πρώτη φορά στο Civil War. To μεγάλο στοίχημα όμως φυσικά και είναι η σόλο ταινία του στην οποία θα τον δούμε να προσπαθεί να διαχειριστεί τις δυνάμεις του και να έχει για μέντορα τον Τονι Σταρκ. Στα συν και η παρουσία του Μαικλ Κίτον στο ρόλο του Vulture.
O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ
Η τρίτη ταινία στο νέο franchise του Πλανήτη των Πιθήκων θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και το πρώτο trailer μας βάζει για τα καλά στο πολεμικό κλίμα που φτιάχνεται. Από την μία οι πίθηκοι του Ceasar και από την άλλοι οι άνθρωποι με αρχηγό τον Γούντι Χάρλεσον. Αν και γουστάρουμε πολύ Γούντι, είμαστε με τους πιθήκους 100%.
ΔΟΥΝΚΕΡΝΗ
Ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες των ημερών μας, ο Κρίστοφερ Νόλαν, επιστρέφει το καλοκαίρι με τη νέα του ταινία. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ασχολείται με τον κόσμο της φαντασίας αλλά με την ωμή πραγματικότητα του πολέμου. Η ταινία ονομάζεται Dunkirk και μας μεταφέρει πίσω στην εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και θα καταγράφει την προσπάθεια εκκένωσης και απομάκρυνσης των συμμαχικών δυνάμεων από την γαλλική περιοχή που έχειπέσεισταχέριατων Ναζί.
ΒΑΛΕΡΙΑΝ
O ταξιδιώτης του χρόνου και πράκτορας Valerian αναλαμβάνει την αποστολή να ερευνήσει μία γαλαξιακή αυτοκρατορία μαζί με την συνεργάτιδα του. Η επιστροφή του Λικ Μπεσόν στον sci-fi κόσμο 20 χρόνια και κάτι μετάτοΠέμπτο Στοιχείο.
ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3
Ο Γκρου έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, έναν πρώην ανήλικο σταρ που μεγάλωσε και παθιάστηκε με τον χαρακτήρα που έπαιζε στα 1980. Αλλά υπάρχει και νέος, απροσδόκητος εχθρός για τον Γκρου, κι αυτός είναι ο χαμένος επί έτη δίδυμος αδελφός του, Ντρου. Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, και ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.
DARK TOWER
Το αριστούργημα του Stephen King έρχεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Idris Elba στο ρόλο του πιστολέρο, ο οποίος διασχίζει το βασίλειο του Mid-World προς αναζήτηση του κακού Man in Black τον οποίο υποδύεται ο Matthew McConaughey. Ο πήχης για τη συγκεκριμένη ταινία είναι αρκετά υψηλά και εναπόκειται στο σκηνοθέτη Nikolaj Arcel αν η μεταφορά αυτήθαείναι πετυχημένη.
SNATCHED
Οι Goldie Hawn και Amy Shumer πρωταγωνιστούν ως το δίδυμο μαμάς και κόρης που ξεκινούν για διακοπές στο Εκουαδόρ και καταλήγουν μπλεγμένες σε απαγωγή.
​​​H AΠΟΠΛΑΝΗΣΗ
 Το αινιγματικό θρίλερ αποπλάνησης της Σοφία Κόπολα (The Virgin Suicides, Lost In Translation), με τον Κόλιν Φάρελ, τη Νικόλ Κίντμαν και την Κίρστεν Ντανστ ..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ