ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η λάμψη της Πόλης στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από την εκπομπή του Χ. Μυλωνά «Από τόπο σε τόπο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. |
Η  λάμψη της Πόλης στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από την εκπομπή του Χ. Μυλωνά «Από τόπο σε τόπο»
Προσκεκλημένη του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ φιλοξενήθηκε στο Ναύπλιο το διήμερο 29-30 Απριλίου η εκπομπή του μουσικολαογράφου κ.Χρήστου Μυλωνά «Από τόπο σε τόπο» που προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής . 
Η  λάμψη της Πόλης στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από την εκπομπή του Χ. Μυλωνά «Από τόπο σε τόπο»
Με γυρίσματα στα πιο όμορφα σημεία του Ναυπλίου και συνεντεύξεις με σημαίνοντα πρόσωπα και φορείς της πόλεως η εκπομπή θα ταξιδέψει το Ναύπλιο σε όλο τον κόσμο. 

Στα πλεονεκτήματα της εκπομπής καταγράφεται και η μαγνητοσκόπηση στην πλατεία Συντάγματος, της συναυλίας της φημισμένης ορχήστρας κλασικής βυζαντινής μουσικής «ΡΩΜΑΝΑ», με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Μανώλη Καρπάθιο, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά έργα Ρωμιών συνθετών της Πόλης και μικρασιάτικα τραγούδια. 
Τις μικρασιάτικες μελωδίες απέδωσαν ο Κωνσταντινουπολίτης Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου και ο παραγωγός της εκπομπής κ. Χ. Μυλωνάς και συμμετείχε η χορευτική ομάδα του σωματείου των Φίλων του Π.Λ.Ι με υπεύθυνο τον κ. Στέλιο Αρμάου. 
Σπάνια ηχοχρώματα του ελληνικού μουσικού πολιτισμού ενέπλησαν την ιστορική πλατεία του πλατάνου της πόλης μας και εύφραναν τα αισθητήρια των Ναυπλιέων και των πολυάριθμων επισκεπτών.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή - αφιέρωμα στο Ναύπλιο θα προβληθεί από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής την Κυριακή 14η Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι και θα βρίσκεται ανηρτημένη στο διαδίκτυο.

Κωνσταντίνος Ρούτουλας
Αντιδήμαρχος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ