ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Γ. Μανιάτης: Μνημόνιο υποταγής Τσίπρα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Μνημόνιο υποταγής Τσίπρα (βίντεο)
Παρακολουθήστε παρακάτω την συνέντευξης του Γ. Μανιάτη στην ΕΡΤ  και στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο":


· Την Πέμπτη ο ελληνικός λαός πρέπει να ντράπηκε για 2 λόγους:

1. Η χειρότερη κοινοβουλευτική απρέπεια από την μεταπολίτευση: άλλαξαν τη σειρά των ομιλητών στη Βουλή για να μιλήσει αργά η κα Γεννηματά. Φοβήθηκαν το Survivor!

2. Ντροπή η ταπεινωτική παράδοση των τελευταίων στοιχείων εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές και τον κ. Τόμσεν με το 4ο μνημόνιο.

· Απολαμβάνουν χαρωπά να παίρνουν μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ασχήμια σε βάρος της νοημοσύνης μας. Μέτρα 5 δις €, αντίμετρα 7,5 δις €. Δοξάστε τους!

· Ο παρολίγον παραιτηθείς Τσακαλώτος συνυπέγραψε την εκχώρηση στο ΔΝΤ της αξιολόγησης για τα πλεονάσματα! Γίνεται ο γραμματέας του Τόμσεν. Για την καρέκλα!

· Μετά τα 99 χρόνια εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές και το ξεπούλημα των τραπεζών, παρέδωσαν στο ΔΝΤ και την ψυχή τους.

· Ο Τσίπρας είναι ο πρώτος ΠΘ που υπέγραψε 2 μνημόνια με το 4ο χωρίς χρηματοδότηση δεσμεύοντας τις επόμενες κυβερνήσεις. Ανήθικος!

· Η κυβέρνηση από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη υπέγραψε για 900.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ κατασχέσεις. Προτείναμε, Bonus στους συνεπείς, τιμωρία των στρατηγικών κακοπληρωτών.

· Καμία ντροπή για το λαθρεμπόριο ελπίδας.

· Το 2014 κάναμε 4.000 ελέγχους για λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016 έκανε μόλις 1.800. Υποτίθεται θα μάζευαν 1 δις € από λαθρεμπόριο...

· Χθες ο Δραγασάκης είπε ότι θα αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα υπέρ του ασφαλιστικού. Το 2013 νομοθετήσαμε το Ταμείο Αλληλεγγύης γενεών και ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε.

· Όχι άλλα ψέματα και φρούδες ελπίδες. Η Ελλάδα της αλήθειας και της εντιμότητας πρέπει να προχωρήσει μπροστά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ