ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Απεργιακη συγκέντρωση στο Άργος και συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. |
Απεργιακη συγκέντρωση στο Άργος και συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο
 Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να δώσουν μέχρι την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

Να αποτελέσουν τα απεργιακά συλλαλητήρια στις 17 Μάη καθώς και τα απογευματινά συλλαλητήρια Πέμπτη 18 Μάη, μαζικό βήμα διεκδίκησης αιτημάτων για ανάκτηση των απωλειών και εφαλτήριο κλιμάκωσης της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Να μην πάρει ανάσα η κυβέρνηση. Να αισθάνεται την αναπνοή χιλιάδων εργαζόμενων την ώρα που θα ψηφίζει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.

Στα πλαίσια αυτά η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας σας καλεί σε απογευματινό συλλαλητήριο Πέμπτη 18 Μάη, ώρα 7.00 μ.μ, στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Καταγγέλουμε τα εργατικά κέντρα Άργους και Ναυπλίου τα οποία μετά την Πρωτομαγιάτικη «αγωνιστική» πρόσκληση για συγκέντρωση στο πουθενά , επαναλαμβάνουν με την… ίδια επιτυχία την «απεργιακή» πρόσκληση της 17ης Μάη για συγκέντρωση πάλι στο πουθενά, στηρίζοντας ουσιαστικά τις επιδιώξεις κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ- επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό των εργατικών κέντρων του νομού , σε όλους αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν την διαχειριστική λογική, την προσπάθεια καλλωπίσματος της βαρβαρότητας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 10.30Π.Μ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 7.00 Μ.Μ.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ