ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ημέρα Εθελοντισμού από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε Ναύπλιο και Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. |
Ημέρα Εθελοντισμού από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε Ναύπλιο και Άργος
 Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Τα καταστήματα ΑΒ σε Άργος και Ναύπλιο θα αφιερώσουν αυτή τη μέρα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Κάθε κατάστημα επιλέγει τις δικές του δράσεις, με στόχο την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση ιδρυμάτων και φορέων.

Το κοινό μπορεί να μάθει περισσότερα και να δηλώσει συμμετοχή στο κατάστημα AB της περιοχής του. Για την αλυσίδα ΑΒ, η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μια μεγάλη γιορτή και μια ευκαιρία προσφοράς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, κινητοποιώντας τους 14.216 εργαζόμενους και τα μέλη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες έχει παρουσία.

ΤΗ ΦΕΤIΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/05/17 ΩΡΑ 10.00 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναφέρει για την ημέρα Εθελοντισμού

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Από το 2011, επενδύουμε σταθερά στον «Εθελοντισμό» με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216 μελών της ΑΒητικής οικογένειας όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών μας, επιδιώκουμε να πετύχουμε θετικές αλλαγές στις γειτονιές μας.

Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Για όλους μας στην ΑΒ είναι σημαντικό να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, για να μεγαλώνει το καλό και οι πράξεις μας να έχουν αντίκρισμα. Και αυτή τη χρονιά, συμμετέχουμε δυναμικά, με πίστη στον εθελοντισμό.

Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ