ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσαμε αφετηρία για τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και την επιτροπεία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσαμε αφετηρία για τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και την επιτροπεία( βίντεο)
"Τι πετύχαμε μέχρι τώρα, που αστοχήσαμε, ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιπαλέψαμε"

 Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την σταδιακή έξοδο από την κρίση , μέσα από δύσκολες αποφάσεις αλλά και το παράλληλο πρόγραμμα που υλοποιεί η κυβέρνηση , αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.


Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι ΄΄οι ανεδαφικές επιλογές , οι αστοχίες και οι εσφαλμένες προβλέψεις-παραδοχές που επιβλήθηκαν προ ετών από τους θεσμούς με τη συναίνεση του παλαιού ( και υπαίτιου για την κρίση) πολιτικού συστήματος δεν στάθηκαν ικανές για να επαναφέρουν τη χώρα στην κανονικότητα΄΄.

Συνεχίζοντας ο βουλευτής Αργολίδας επισήμανε ότι ΄΄ τα μέτρα στηρίχτηκαν σε μια σκληρή και επαχθή δημοσιονομική προσαρμογή , διαπνεόμενη από τιμωρητική διάθεση για τον ελληνικό λαό.

Και συνεχίζοντας ο κ. Γκιόλας πρόσθεσε :

΄΄ Η κυβέρνηση μας ,μέσα από ένα επώδυνο συμβιβασμό , το καλοκαίρι του 2015, επιδίωξε την ελάφρυνση του χρέους με ήπια , βιώσιμα και δίκαια μέτρα. Και ας μην ξεχνάμε το παράλληλο πρόγραμμα που υλοποιούμε με μια σειρά μέτρων που στοχεύουν στην ανάπτυξη΄΄.

Και ο κ. Γκιόλας κατέληξε :

΄΄ Βεβαίως και δεν είμαστε ικανοποιημένοι στο βαθμό που θα θέλαμε σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ύφεσης, οι λόγοι πολλοί, εξωγενείς , αλλά και εσωτερικοί, δικές μας αδυναμίες, απειρία κλπ .Όμως μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το εξής :

Δεν δώσαμε αφορμή για την παραμικρή νύξη ,ή υποψία , ώστε να κατηγορηθούμε για διαπλοκή και ανεντιμότητα. Και η κοινωνία το γνωρίζει.

Και παρά τις ενστάσεις, τις πικρίες , μας πιστώνει την ..αθεράπευτη προσκόλληση μας στην εντιμότητα, στο ήθος, στη δικαιοσύνη , στη δημοκρατία΄΄..

Είμαστε ένα βήμα πριν τη δεύτερη αξιολόγηση .Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την πολιτική συμφωνία που θα οδηγήσει και στο ζητούμενο, τη ρύθμιση του χρέους..΄΄.

Περισσότερα στο βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ