ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας από το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων και το τμήμα επισκεπτών Υγείας του Κ.Υ. Λυγουριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας από το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων και το τμήμα επισκεπτών Υγείας του Κ.Υ. Λυγουριού
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για το πρώτο εξάμηνο του 2017 που διοργάνωσε το Περιφερειακό Ιατρείο Μύλων σε συνεργασία με το τμήμα επισκεπτών Υγείας του Κέντρου Υγείας Λυγουριού. 

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης του Περιφερειακού Ιατρείου Μύλων (Μύλων,Κιβερίου,Κεφαλαρίου,Σκαφιδακίου) και περιελάμβανε ενημέρωση πάνω σε θέματα όπως πρόληψη μεταδοτικών ασθενειών, κανόνες υγιεινής, υγιεινή διατροφή, στοματική υγιεινή,μαθαίνω να μην καπνίζω,σχολικός εκφοβισμός. 

Ο υπεύθυνος του προγράμματος ιατρός κ. Κων/νος Κατσαρός ανέφερε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και σε θέματα για ενήλικες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ‘’Στόχος μας είναι η Πρόληψη. Η ενημέρωση μέσω προγραμμάτων Αγωγής Υγείας συμβάλλει στην ετοιμότητα και αποφασιστικότητα του καθένα ατομικά και όλων μαζί συλλογικά για τη βελτίωση της Υγείας των πολιτών’’. 

Σ.Π.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ