ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Γιάννη Γκιόλα με την επιτροπή για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | |
 Συνάντηση του Γιάννη Γκιόλα με την επιτροπή για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα
 Συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν τον κ. Γκιόλα για τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει μέχρι σήμερα από την επιτροπή καθώς και για τη συγκέντρωση υπογραφών από φορείς της Αργολίδας . Από την επιτροπή τονίστηκε η αναγκαιότητα της επαναφοράς του σιδηροδρόμου στην Αργολίδα, με τη γραμμή Κόρινθος- Αργος- Ναύπλιο , και τα πολλά οφέλη που θα προκύψουν για το νομό, δεδομένου μάλιστα ότι οι αναγκαίες υποδομές υπάρχουν.
Από την πλευρά του ο κ. Γκιόλας ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για τις συναντήσεις που είχε ήδη με την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και τόνισε ότι είναι υπό εκπόνηση μια μελέτη βιωσιμότητας της γραμμής , πριν τις τελικές αποφάσεις.

Ο κ. Γκιόλας δήλωσε ότι είναι προφανή τα οφέλη για τους πολίτες και την Αργολίδα συνολικά από την επαναλειτουργία της γραμμής --ως συνέχεια του προαστιακού- και ζήτησε από τους εκπροσώπους της επιτροπής να του αποστείλουν ότι υλικό έχουν στη διάθεση τους ( υπομνήματα , προτάσεις , υπογραφές φορέων κλπ,) έτσι ώστε να υπάρξουν παράλληλες ενέργειες προς τους αρμοδίους , εν όψει μάλιστα και συνάντησης της επιτροπής με τη ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ