ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ο Αργείοι της Αττικής τίμησαν τον Άγιο Πέτρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. |
Ο Αργείοι της Αττικής τίμησαν τον Άγιο Πέτρο
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, οι Αργείοι που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής πιστοί στο «ραντεβού» τους τιμήσαν τον Άγιο της πόλης του Άργους, στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου της, Χρυσοσπηλιώτισσας. 

H μεγαλοπρεπής εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην είσοδο του ναού, έχει αφιερωθεί, με δαπάνη των μελών του Συλλόγου «ΑΤΡΕΥΣ. από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
- Μετά την θεία λειτουργία η πλατεία που υπάρχει έξω από το ναό πλημύρισε από Αργείους. Το γραφικό καφενεδάκι που υπάρχει εκεί, με τα υπαίθρια τραπεζάκια του, που από την προηγούμενη ημέρα είχε αποκλειστικά κλειστεί Reserve, για τα Μέλη του συλλόγου μας, αποδείχτηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει όλα τα μέλη που προσήλθαν στην γιορτή.

Τελικά, με λίγη καλή θέληση, όλοι τακτοποιήθηκαν να απόλαυσαν τον καφέ τους και γεύθηκαν τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν, από το Δ.Σ του Συλλόγου μας. Σε λίγο άκουγες ένα δυνατό βουητό από ζωηρές συζητήσεις που γίνονταν σε όλες τις παρέες, αφού συναντιόνταν φίλοι και γνωστοί που είχαν χρόνια να ανταμώσουν.
- Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έλαβαν μέρος στη γιορτή του ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΥ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ