ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σεμινάριο για τον καφέ και το κρασί στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |
Σεμινάριο για τον καφέ και το κρασί στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος
Επιμορφωτικά σεμινάρια για την τέχνη του καφέ και γεύσεις κρασιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι καταρτιζόμενοι -νες του ΙΕΚ Πελ/σου – Τουριστικής Σχολής Αργους. 
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μανουσίδης κορυφαίος Μπαρίστα παρουσίασε την τέχνη του καφέ παρασκευάζοντας και προσφέροντας στους συμμετέχοντες διάφορα είδη και τύπους καφέ αλλά και αναλύοντας στους μαθητές όλη την διαδικασία του προϊόντος που έχει κατακτήσει τον κόσμο ως καθημερινή διατροφική συνήθεια. 
Την σκυτάλη παρέλαβε στην συνέχεια ο Κυριάκος Κορονιώτης οινοποιός - οινολόγος όπου παρουσίασε τα μυστικά της οινοποιίας και γευσιγνωσίας στους αυριανούς επαγγελματίες του ΙΕΚ πελ/σου. Οι μαθητές -τριες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις παραμέτρους της αμπελουργίας και οινοποίησης αλλά και το θέμα συνδυασμού κρασιών και εδεσμάτων. 
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/σου _Τουριστικής Σχολής Κων/νος Καχριμάνης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους κκ Μανουσίδη Χρήστο και Κυριάκο Κορονιώτη για την προσφορά γνώσεων που μετέδωσαν στους καταρτιζόμενους -νες του ΙΕΚ Πλε/σου. Αργος 16/05/2017 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ 
Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ