ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ομιλία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο με θέμα ''Ο Μέγας Κωνσταντίνος και το όραμα της Νέας Φιλανθρωπίας''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. |
Ομιλία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο με θέμα ''Ο Μέγας Κωνσταντίνος και το όραμα της Νέας Φιλανθρωπίας''
Ομιλία από τον καθηγητή Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Παναγιωτόπουλο ,με θέμα ''Ο Μέγας Κωνσταντίνος και το όραμα της Νέας Φιλανθρωπίας''
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συνοικισμό Ναυπλίου την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.  Η εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση με την ένωση Θεολόγων Αργολίδος .
Στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης έχει τεθεί προς προσκύνηση για λίγες ημέρες η Τιμία Εσθήτα της Παναγίας που ήρθε στην πόλη του Ναυπλίου, στα πλαίσια των εορτασμών της πόλης με τίτλο Κωνσταντίνεια 2017. 
Πριν την ομιλία τελέσθηκε εσπερινός και παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο από τον εφημέριο του ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φρίμη.
Το ιερό κειμήλιο ήρθε από την Μητρόπολη της Θήρας και τον ιστορικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου ,με την άδεια του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και νήσων Επιφανίου. Την Εσθήτα της Παναγίας υποδέχθηκε στην είσοδο της πόλης ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος .
Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017.
Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες ακολουθίες .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ