ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Οι Δήμαρχοι των πόλεων του Δικτύου Καποδίστρια εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Βιάρου Αυγουστίνου Καποδίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Οι Δήμαρχοι του Δικτύου Καποδίστρια  εκφράζουν τα συλλυπητήρια  τους για τον θάνατο του Βιάρου Αυγουστίνου Καποδίστρια
  Οι Δήμαρχοι Κέρκυρας Κ. Νικολούζος, Αίγινας Δ. Μούρτζης και Ναυπλίου Δ. Κωστούρος, εκ μέρους του Δικτύου Καποδίστρια εκφράζουν βαθιά θλίψη για το θάνατο του Β.Α. Καποδίστρια.


«Εκ μέρους του Δικτύου ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του Βιάρου Αυγουστίνου Καποδίστρια, τελευταίου στη σειρά αρρενογονίας της οικογενείας Καποδίστρια.

Ο Βιάρος Αυγουστίνος Καποδίστριας, δισεγγονός του μικρότερου αδελφού του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, Γεωργίου Καποδίστρια, ήταν ένας σεμνός και διακριτικός άνθρωπος που έζησε με απόλυτη συναίσθηση του βάρους του ονόματός του και διαχειρίστηκε με σεβασμό και ευθύνη την άυλη και υλική κληρονομιά της οικογενείας του.

Το Δίκτυο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ θα συνεχίσει, με κάθε πρόσφορο τρόπο την ανάδειξη και προβολή της εξέχουσας και εμβληματικής προσωπικότητας και του έργου του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, με άμεση προτεραιότητα τη διεύρυνσή του με πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που συνδέονται με τη διαδρομή του ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.


Για το Δήμο Κέρκυρας, o Δήμαρχος Κωνσταντίνος Νικολούζος

Για το Δήμο Αίγινας, o Δήμαρχος Δημήτριος Μούρτζης

Για το Δήμο Ναυπλίου, o Δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ