ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

" Η ισχύ εν τη ενώσει ": Δωρεά γραφικής ύλης στο Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:07:00 μ.μ. |
" Η ισχύ εν τη ενώσει ": Δωρεά γραφικής ύλης στο Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών
Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη ευχαριστούμε την κα.Διβρή για την δωρεά γραφικής ύλης και εποχιακών ειδών στο Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την μεταφορά όλων των δεμάτων,έγινε καταγραφή και τακτοποίηση και θα διατεθούν άμεσα στους δικαιούχους.
Σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων γραφική ύλη: τετράδια,μπλοκ ζωγραφικής,σημειωματάρια,σχολικές τσάντες , σχολικά βοηθήματα, τον Σεπτέβριο θα μοιραστούν σε οικογένειες που δυσκολεύονται λόγω της έντονης και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Στηρίζουμε πάντα τέτοιες προσπάθειες που σκοπό έχουν μια πιο ανθρώπινη και αλληλέγγυα κοινωνία. 
Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο κο.Θοδωρή Οικονόμου για την άμεση ανταπόκριση και την διάθεση του κοινωνικού παντοπωλείου ώστε με ασφάλεια τα είδη να τακτοποιηθούν και να φυλάσσονται μέχρι την διάθεσή τους.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπεύθυνη υπάλληλο του κοινωνικού παντοπωλείου κα.Χρυσούλα Ζαφειροπούλου - Πολυχρονοπούλου για την άμεση ανταπόκριση και άψογη συνεργασία και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Εθελοντές μας γιατί πάντα προστρέχουν και ενισχύουν αθόρυβα όπου υπάρχει ανάγκη.

Μαρία Σταματοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ