ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες στην εκπνοή του Μαΐου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. |
Επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες στην εκπνοή του Μαΐου
 Στην εκπνοή του ο Μάιος, μας έχει χαλάσει τα σχέδια για απόδραση στις κοντινές παραλίες. Επιμένει και το Σαββατοκύριακο στη φθινοπωρινή του διάθεση, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Βαριά... χτυπήθηκε από το χαλάζι η Λάρισα, όταν ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί. Στο Δήμο Φαρσάλων και στα χωριά του Κιλελέρ μάλιστα, σημειώθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς πολλά αυτοκίνητα αναγκάστηκαν να σταματήσουν όπου μπορούσαν, λόγω έλλειψης ορατότητας.

Πολύ νερό έπεσε στο Αγρίνιο , ενώ μια ξαφνική καταιγίδα με χαλάζι και ισχυρούς ανέμους επισκέφθηκε και την Πάτρα.

Μπορεί η πόλη των Ιωαννίνων να γλίτωσε από τη ξαφνική μπόρα, όμως δεν συνέβη το ίδιο σε αρκετά χωριά του νομού. Η απότομη αλλαγή του καιρού έφερε στα ορεινά δυνατή βροχή, που έγινε...χαλάζι σε μέγεθος στραγαλιού!

Στη Μεσσήνη, όμως, λίγα λεπτά ήταν αρκετά, ώστε το πρωινό μπουρίνι, να ρίξει δέντρα, που προσγειώθηκαν πάνω σε αυτοκίνητα και να "ξηλώσει" στέγες και τέντες σπιτιών. Ο καιρός είναι αποφασισμένος να μας...ξυπνήσει από το όνειρο για βουτιές και αυτό το Σαββατοκύριακο!

O μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης τονισε στο δελτιο καιρού του STAR «στην ανατολική Ελλάδα, θα έχουμε συννεφιά και στα νησιά του Αιγαίου θα πέσουν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, αντίθετα, ο καιρός θα ξεκινήσει καλά με λίγα μόνο σύννεφα, το μεσημέρι και το απόγευμα όμως, όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει κατά τόπους και θα πέσουν μπόρες και καταιγίδες. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα έχουμε και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα.

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή. Οι βοριάδες, όμως, που θα ενισχυθούν, θα... παρασύρουν τον υδράργυρο έναν με δύο βαθμούς χαμηλότερα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ