ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Διεθνές εκπαιδευτικό Course στην επείγουσα χειρουργική στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
Διεθνές εκπαιδευτικό Course στην επείγουσα χειρουργική στο Ναύπλιο
 Η Χειρουργική Κλινική της Ν/Μ Ναυπλίου σε συνεργασία με την 4η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ακαδημία Κλινικής έρευνας Donegal της Ιρλανδίας την Ελληνική Εταιρεία Τραύματος& Επείγουσας Χειρουργικής και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής οργανώνει εκπαιδευτικό course Επείγουσας Χειρουργικής στις 27 & 28 Μαίου στο Ξενοδοχείο Αμαλία.

Η εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα ξεκίνησε για πρώτη φορά από την Donegal Ακαδημία Κλινικής Έρευνας το 2016 στο Cork, γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ναύπλιο και αργότερα στο τέλος του 2017 το ίδιο course θα πραγματοποιηθεί στο Calgary Canada και Auckland New Zealand.

Η εκπαιδευτική αυτή πιστοποίηση δίνεται σε ιατρούς που εφημερεύουν στα ΤΕΠ(χειρουργούς, γενικούς ιατρούς, ειδικευόμενους, αγροτικούς ιατρούς) και οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες.

Να ευχαριστήσουμε δημόσια για την επιλογή της πόλης μας και της κλινικής μας τον καθ. Χειρουργικής Παν. Αθηνών κο Βασιλείου Παντελή, τον καθ Επείγουσας Ιατρικής Κρήτης κο Αγγουριδάκη Παναγιώτη τον Ιρλανδό καθ.Michael Surgue. Η επιλογή αυτή είναι δείγμα εκτίμησης στο έργο και την παρουσία της Χειρουργικής κλινικής στην εκπαίδευση των Χειρουργών (ATLS DCTC Χειρουργικά Συνέδρια).

Για τις λίγες υπολοιπόμενες θέσεις στο πιστοποιημένο course, επικοινωνία με τον Χειρουργό κο Κωνσταντουδάκη Γεώργιο τηλ. 27523 61135.Δίνεται πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ